UN MUNDO IDEAL. EL SUPERMERCADO DEL ANTROPOCENO

+ Lliurament dels premis Miquel Casablancas 2017
20 maig, 2017 - 19:00 a 16 juliol, 2017 - 19:00

Descripció: lliurament de premis d’art i inauguració d’exposició
Lliurament de premis i inauguració: 26 de maig
Exposició: del 26 de maig al 16 de juliol
Preu: gratuït 

Horari:
19 h Visita comentada amb els finalistes i artistes residents
20 h Lliurament de premis
21 h Bar i set DJ

​Lloc: primera planta de Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani de Barcelona

El proper divendres 26 de maig, Sant Andreu Contemporani lliurarà els premis del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2017, a la primera planta de Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani de Barcelona, i inaugurarà oficialment Un mundo ideal. El supermercado del Antropoceno, una mostra que reuneix tots els treballs finalistes en la modalitat d’Obra del Premi Miquel Casablancas 2017, així com els dossiers finalistes de la resta de modalitats: Projecte, Publicació i Comunicació gràfica.

En aquesta edició, el Premi Miquel Casablancas ha rebut 319 sol·licituds, que han estat revisades per un jurat format per Julia Morandeira (comissària independent), Jesús Alcaide (comissari independent) i Antoni Hervàs (artista), tots ells amb vot, així com per membres del Districte de Sant Andreu i de l’equip de Sant Andreu Contemporani, tots ells amb veu però sense vot.

Els finalistes són:

Modalitat Obra: Alexander Arilla Marion Balac Joan Bennassar Ana Esteve Reig Ignacio García Sánchez Marian Garrido Abel Jaramillo Gala Knörr Zuhar Iruretagoiena Daniel Moreno Roldán Ariadna Parreu M Reme Silvestre El Palomar (R. Marcos Mota i Mariokissme)
Modalitat Projecte: Marina Agramunt i Alejandro Solé Carlos Fernández-Pello Rafael Pérez Evans Costa Diadema (Camille Orny i Magda Vaz) Internet2 (Carlos Carbonell)
Modalitat Publicació: Alán Carrasco Pau Magrané Pedro Torres Diásporas críticas (Rebecca Close i Anyely Marín Cisneros)
Modalitat Comunicació gràfica: Jordi Oms en-tre-studio (Mariona Alegre, Estela Ibarz, Laura Santarelli i Mireia Llach)

En la mateixa exposició també es presentaran els treballs dels artistes que van participar en SAC-FiC Programa de Residències 2016: Santiago Doljanin, Alexandra Garcia i Shani Bar.

Els guanyadors del Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2017 es comunicaran durant la cerimònia de lliurament de premis, que tindrà lloc a les 20 hores a la primera planta de Fabra i Coats-Centre d’Art Contemporani de Barcelona.