Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà), un projecte sobre l’amor a Sèrbia

Dates: del 15 de febrer al 28 d'abril de 2019 
Inauguració: dijous 14 de febrer, a les 19 h
Lloc: Planta 3

El Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats presenta l’exposició Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà). Un projecte sobre l’amor a Sèrbia, de Mireia Sallarès, que transita pels diferents problemes del pensament amorós.

Al llarg de l’exposició tindrà lloc el seminari Amor per a què? Canviar l’amor per canviar-ho tot? El seminari és gratuït, amb places limitades. Les sessions tindran lloc dins de l'espai expositiu i, puntualment, a la Filmoteca de Catalunya. La inscripció al seminari és obligatòria, amb l'opció d'inscriure's al seminari complet o a sessions individuals. Inscripcions a centredart@bcn.cat​.

Programació
Seminari

ESC-OUT: desviaments de les pràctiques artístiques en l’esfera pública

Dates: del 6 de febrer al 17 de març de 2019
Inauguració: dimarts 5 de febrer, 19 h
​Lloc: Planta 2

ESC-OUT: desviaments de les pràctiques artístiques en l’esfera pública és un projecte de l’equip curatorial d’ON MEDIATION/6, emmarcat en la col·laboració entre el Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i la Fàbrica Oberta de Creació Analògica - La Escocesa

La iniciativa acull dotze propostes d’artistes residents a La Escocesa i té vocació interdisciplinària alhora que interinstitucional. Posa en relleu, a més, les possibilitats d’intersecció entre les diferents agents de l’ecosistema artístic. 

La metodologia de treball pretén incidir en les tradicionals jerarquies de mediació proposant recorreguts que activin les produccions artístiques més enllà del sistema expositiu i les situïn en els múltiples afores del cercle de l’art. 

Programació
Activitats

Besòs: A Noble Ecosystem

Dates: del 24 de gener al 3 de març de 2019 
Inauguració: dimecres 23 de gener de 2019, 19 h
Lloc: Espai Zero

Un riu que hi passa 

Arianna Rinaldo (comissària)

Ecosistema és una d’aquelles paraules típiques que aprenem a l’escola, i descriu una xarxa interconnectada en la qual els elements biològics comparteixen un medi de vida equilibrat; una comunitat interdependent en la qual tots els components interactuen i s’influeixen. 

Fa dos anys que Duae Collective (Silvia Campidelli/Luna Coppola) explora i estudia el riu Besòs i els seus voltants, a més d’investigar-ne l’ecosistema social, urbà i natural, una recerca artística en curs que ha generat un gran arxiu de característiques del riu que fan referència a la seva història, biologia i existència dins l’entorn de la ciutat.

Programació
Activitats

YOUR PHONE IS A COP

Dates: del 18 de gener al 17 de març de 2019 
Inauguració: dijous 17 de gener de 2019, 19 h (amb concert a càrrec de Raül Refree i Isaki Lacuesta)
Lloc: Planta 1

Your Phone is a Cop és un projecte conjunt del músic Raül Refree i el cineasta Isaki Lacuesta. El punt de partida és el concert que Refree va fer al Sónar 2018, on el director de La leyenda del tiempo o Los pasos dobles va ser l’encarregat d’il·lustrar la part sonora amb imatges. Tots dos havien treballat prèviament en la banda sonora de la nova pel·lícula de Lacuesta, Entre dos aguas. El director també ha realitzat alguns videoclips de Refree.

Programació
Activitats