Aquí hem trobat un espai per pensar

Dates: del 12 d'abril al 30 de juny de 2019
Inauguració: dijous 11 d'abril, de 18 a 20 h
Lloc: Planta 1 i 2

Des del 2009, Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona proposa un espai de treball compartit entre artistes, alumnes i docents de centres públics d'educació secundària. Al llarg de tot un curs, i dins l'horari lectiu, creadors i creadores de disciplines i generacions molt diverses desenvolupen un projecte artístic juntament amb un grup de joves, des de la ideació fins a la presentació. Comparteixen la creació.

La creació és cerca, recerca, experimentació, assaig, tempteig; obertura a perspectives inusitades; possibilitat d'interrogar-se sobre el que creiem evident; constant diàleg; moviment que impulsa a aprendre, proposar, assajar, arriscar, comprometre's.

La creació és un espai per pensar. També l'institut ho és, ha de ser-ho. Per això quan es troben amplien els seus horitzons i es fan grans mútuament. Alumnes, creadors i docents es posen en acció: interpel·lant les institucions artístiques i educatives; qüestionant les idees establertes; explorant i redescobrint els barris i la ciutat; fent emergir memòries i vivències; experimentant amb el so i la matèria; posant el cos en joc, assajant paraules per dir i per dir-se.

Programació
Activitats