Art i Aules. Processos i vincles

Dates: del 15 al 31 de març de 2019 
Inauguració: dijous 14 de març, a les 19 h
Lloc: Espai Zero

Comissariat: Ester Rovira / ​Lluís Vallvé

L’art és vida, i la vida, transformació, diu Fregoli. L’art, a més a més, és llibertat, és necessitat, és un NO-límit que ens arrossega a preguntes incòmodes i que genera pensament, actitud: una posició. L’art és un diàleg intern i cultural que es refereix a marcs contextuals més grans com la identitat personal i cultural, la família, la comunitat, la política i la nacionalitat. És, en gran manera, una obligació en la societat perquè ens interpel·la, ens obliga a qüestionar-nos i, en definitiva, ens millora.

L’art contemporani es distingeix per la manca d’un principi uniforme, organitzador i ideològic, i aquestes característiques li atorguen una facilitat indubtable per poder descodificar metodologies plàstiques, enriquir els estrats culturals, qüestionar dinàmiques rígides o revelar entorns favorables a un nou pensament.

Aquesta exposició presenta els treballs realitzats a través de dos programes educatius desenvolupats amb set centres de la ciutat de Barcelona durant el curs 2017-2018. Per a ambdós, l’art és el gran catalitzador.

Programació
Activitats