52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

11 concerts per acabar el mes

Diversos centres cívics
Fins al 02/12/2018
  • Música

Diverses veus i sonoritats omplen els vespres de novembre

D'entre la cinquantena de concerts on podeu assistir fins a principi de desembre, us en fem una petita selecció:
 
 
Anna Ferrer
CC Casa Golferichs
23/11 – 20.00 h

La cantant i compositora menorquina presenta el seu primer disc com a cantautora, Tel·lúria, acompanyada del guitarrista Mario Mas. Ferrer busca una sonoritat terrosa, natural i pretén en la música el mateix que a la vida: profunditat, connexió amb la terra, celebració, reflexió, espiritualitat, joc, amor i sensualitat. En aquest concert també hi haurà cançons de l'espectacle De llunes, llops i sirenes.
 
 
B-side a cappella
CC Albareda
23/11 – 20.00 h

Assagen de fa temps als bucs del CC Albareda i la formació que va començar el 2015 presenta ara l'espectacle MOTOWN, nom de la discogràfica que va revolucionar el panorama musical dels anys 60, 70 i 80 amb artistes com The Jackson Five, The Supremes o Stevie Wonder. Música creada a base de la veu dels components del grup B-side A Cappella.
 
 
Galeano encendido
CC Can Castelló
23/11 – 19.00 h

Gaddafi Nuñez, combina música, teatre i literatura per fer un homenatge a l'escriptor uruguaià Eduardo Galeano.
 
 
K'ataka
CC Can Clariana Cultural (23/11 – 20.00 h)
CC Tomasa Cuevas (24/11 – 22.00 h)
CC La Sedeta (30/11 – 21.00 h)

Un treball discogràfic, ancorat en la tradició balcànica, marcat pels gustos i l’energia d'aquestes deu dones i en el qual han reunit alguns dels temes que ja formen part de la història d’aquesta formació, que va néixer el 2015. Actuació inclosa a la programació de Barcelona Districte Cultural.
 
 
Bellesa i lirisme
CC Casa Elizalde
26/11 – 20.00 h

La soprano Beatriz de Sousa i la mezzosoprano Mar Esteve, amb l'acompanyament al piano de Jordi Romero interpretaran àries inoblidables de Mozart, Donizetti, Monteverdi, Purcell, entre més. L'actuació forma part del cicle 'Veus'.
 
 
Pau de Nut
CC Urgell
29/11 – 19.30 h

Amb un violoncel i la veu com a segon instrument, en Pau de Nut, músic, cantant, compositor, actor i titellaire, és un one-man-show musical, amb un repertori que acull més de quatre-cents anys d'història de la música. Des de John Dowland (s. XVI) a Björk, des de Mozart fins Lou Reed, de Juan del Encina (s. XV) a Radiohead…
 
 
Víctor Rossell 'Ruselito'
CC Besòs
28/11 – 19.00 h

El concert de clausura de l'(in)fusión flamenca 2018 ret un homenatge a Enrique Morente amb la guitarra de Víctor Rossell 'Ruselito', acompanyat d'Isabel Marsol al baile i David de José al cante.
 
 
La festa del temps
CC Can Clariana Cultural (30/11 – 18.00 h)
CC Parc Sandaru (02/12 – 12.00 h)

Espectacle en família sota la batuta del grup d'animació Xiula, que canten cançons que segur coneixeu, cançons que expliquen allò que ens passa i com ens fa sentir, cançons que exploren les nostres emocions i ens ajuden a créixer com a persones. Actuació inclosa a la programació de Barcelona Districte Cultural.
 
 
Guillem Roma
CC Casa Elizalde
30/11 – 20.00 h

Influències de la música llatinoamericana, sons mediterranis que conviuen amb l'espontaneïtat d'un directe enèrgic i participatiu, que ens fa viatjar per la màgia d'aquest món. Riquesa musical, poesia, naturalitat i, sobretot, connexió és el que desprèn la seva música.
 
 
Yo pregunto
CC Matas i Ramis
30/11 – 21.00 h

Eva Fernández, sorgida del Taller de Músics i la Sant Andreu Jazz Band, s'uneix a la guitarra de Josep Munar i la bateria d'Enric Fuster per presentar el disc Yo pregunto a base dels versos d'Alfonsina Storni, Julio Cortázar, Alfonso Costafreda i Alejandra Pizarnik. Actuació inclosa a la programació de Barcelona Districte Cultural i el Festival Internacional de Jazz de Barcelona.
 
 
Festa de balls per salvar el món
CC Baró de Viver
30/11 – 20.00 h

No és ben bé un concert, no és ben bé teatre, no és ben bé l'envelat de Festa Major ni una sessió de zumba del gimnàs. Però sí que a còpia de ballar les coreografies històriques que proposen des de La Generació Feliç, potser, potser, aconseguirem salvar el món de la seva autodestrucció. I sí, serà una festa! Actuació inclosa a la programació de Barcelona Districte Cultural.

Activitats relacionades