52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

3 exposicions del DOCfield Barcelona

CC Casa Golferichs, CC Pati Llimona i CC Convent Sant Agustí
Fins al 07/12/2018
 • Art i exposicions
 • Fotografia

Camerun, Cuba i Ciutat Vella

El DOCfield Barcelona és un festival de fotografia, liderat per la fundació Photographic Social Vision, que dóna volada a la fotografia documental i el fotoperiodisme. Bàsicament presenta diverses mostres fotogràfiques per la ciutat, tot i que el festival es completa amb una jornada dedicada a professionals del sector, l'organització del premi Dummy award, converses, projeccions, tallers i visites comentades. Aquesta sisena edició del festival gira al voltant de l'amor i els seus efectes.

Aquí teniu tres exposicions que podeu visitar als Centres Cívics de Barcelona:
 
 
Relacions humanes als barris de Ciutat Vella
CC Convent Sant Agustí
Fins al 30/11/2018

L'Arxiu Fotogràfic de Barcelona i el CC Convent Sant Agustí han seleccionat un seguit d'imatges pretèrites centrades en les relacions humanes de places, mercats, parcs i platges de Ciutat Vella. Les fotografies es fixen en tres períodes de la història a principi de segle XX, l'època de la segona República i els anys 50 i 60, amb imatges de tres dels fotoperiodistes més destacats de la ciutat: Frederic Ballell Maymí, Carlos Pérez de Rozas i Carme García Padrosa, cronista de llarga trajectòria que deixa imatges de la ciutat més íntima. Les projeccions a la façana de l'equipament es podran veure entre les 17.30 i les 21.00 h.
 
 
El poder emocional del capital: Cuba
CC Golferichs
Fins al 07/12

Ana Cayuela mostra una visió personal de Cuba a través del contrast que existeix entre la precària economia de la majoria de cubans i la independència i solvència del turista. Aquest fet representa per a la fotògrafa unes trobades plenes de romanticisme, curiositat, exotisme i poder. A través d'una mirada profunda i íntima, l'autora ens parla en primera persona de les relacions sentimentals condicionades per aquesta situació de fort contrast econòmic.
 
 
Bellesa prohibida (Banned beauty)
CC Pati Llimona
Fins al 07/12

El matrimoni infantil, la maternitat adolescent i les violacions són experiències que pateixen moltes noies i dones a Camerun. Gairebé una quarta part de les dones cameruneses ha patit algun tipus de planxat de pits amb l'objectiu de dissimular la maduresa assolida i procurar evitar l'atracció masculina. Podeu seguir una visita guiada per la mostra de les fotografies, preses per Heba Khamis, els dies 24/11, 01/12 i 08/12 a les 11.30 h.

Activitats relacionades

 • Jardineria, horticultura i art floral

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins a final de març de 2019
 • Casa Orlandai reivindica tres autores contemporànies de gran talent narratiu

  On:
  CC Casa Orlandai
  Quan:
  30/01, 27/02 i 27/03/2019
 • Conta'm una òpera tracta una de les obres més desconegudes de Händel

  On:
  CC Pere Pruna
  Quan:
  01/03/2019