52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

5 concerts per a aquesta setmana

Diversos centres cívics
Del 28 al 30 de setembre
  • Música

Flamenc, música improvisada, jazz, gipsy swing... 

La ciutat de Barcelona gaudeix d’una oferta musical importantíssima. Des dels centres cívics també s’ofereixen moltíssims concerts, i de les disciplines més variades. Sense anar més lluny, aquesta setmana es pot gaudir d’actuacions com les següents.
 
UNA
Centre Cívic Navas
28 de setembre. Més informació

Heus aquí un quartet de cordes (dues violes, un violí i un cello) i una veu que es mouen pels mons del jazz, el flamenc, el pop i la clàssica. El quintet UNA presenta un repertori format per cançons pròpies, música tradicional d’Argentina i el Brasil o cançons de Chico Buarque.

 
Chicuelo, Carlos Caro i Isaac Viguera
Centre Cívic del Parc-Sandaru
28 de setembre. Més informació

Juan Gómez ‘Chicuelo’ forma part de la generació de músics que han eixamplat les fronteres del flamenc i l’han mesclat amb altres disciplines. En aquesta actuació a la Sala Sandaru s’acompanyarà de Carlos Caro i Isaac Viguera.

 
Lata i Rodrigo Castellanos
Centre Cultural Albareda
29 de setembre. Més informació

La música improvisada, la música contemporània i la investigació musical són els eixos de treball de l’agrupació Lata, que en aquesta ocasió actuarà amb el compositor mexicà Rodrigo Castellanos.

 
Irakunda
Centre Cívic Besòs
29 de setembre. Més informació

Hi ha qui diu que són una barreja de Bambino i The Clash. El quartet d’Irakunde aterra al Centre Cívic Besòs per oferir una actuació que es mou sense complexes pels ritmes que es poden fer amb instruments propis del flamenc.

 
Scaramouche
Centre Cívic La Sedeta
30 de setembre. Més informació

Dins el cicle d’aperitius musicals de La Sedeta, el quartet Scaramouche oferirà una bona dosi de jazz manouche, funk i gipsy swing. Són Elisenda Julià a la veu, Jacob Marcé i Diego Mena a la guitarra i Jon Unanua al contrabaix. 

Activitats relacionades