52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

7 propostes per celebrar Sant Jordi

Diversos centres cívics
Del 19 al 23 d'abril
 • Literatura

Un grapat d’activitats per celebrar el dia del llibre i de la rosa

Un any més, Barcelona es prepara per viure una nova Diada de Sant Jordi. I els centres cívics de la ciutat se sumen a la celebració amb un grapat d’activitats per a tot tipus de públics: intercanvi de llibres, recitals poètics, espectacles, concursos... Entre elles, triem set propostes culturals que tenen lloc entre el 19 i el 23 d’abril per gaudir encara més de la festa del llibre i de la rosa. Totes amb entrada gratuïta.

 

Mercat d’intercanvi de llibres

Centre Cívic Can Castelló. 19 i 20 d’abril, de 10:30 a 13 h, i de 17 a 19:30 h.

El Centre Cívic Can Castelló celebra Sant Jordi amb tot un clàssic, un mercat d’intercanvi de llibres amb l’objectiu de compartir la cultura. Tothom qui ho desitgi pot portar un llibre i agafar-ne un altre. Es demana, això sí, que els llibres estiguin en bones condicions.

 

Jam en vers

Centre Cívic del Parc – Sandaru. 20 d’abril, a les 21 h.

Un recital poètic conduït per l’actor i poeta Elies Barberà en el que, tothom qui ho vulgui, podrà formar-hi part. Si voleu llegir poesia, doncs, heu de confirmar la vostra assistència abans del 21 d’abril a info@ccparcsandaru.cat.

 

Contadors de llegenda

Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán. 21 d’abril, a les 17:30 h.

La Cia. Jordi Font proposa aquest espectacle familiar en el que s’explica la llegenda de Sant Jordi amb música en directe. Una obra plena d’animació, comèdia i participació del públic.

 

Diada de Sant Jordi 2017

Centre Cívic Sant Martí. 21 d’abril, a partir de les 16:30 h.

El Centre Cívic Sant Martí realitza la seva particular Diada de Sant Jordi el dia 21 d’abril amb una jornada farcida d’activitats per a un públic familiar i infantil. Hi haurà, per exemple, una taula de comerç just, una tertúlia literària, taules d’intercanvi de llibres, un espai de jocs, diversos tallers o una xocolatada. La jornada es clourà amb l’espectacle familiar Barnábas el Cuentacaminos, de Mau

Teatro, a les 18:30 h.

 

90 minuts de glòria

Centre Cultural la Farinera del Clot i Biblioteca El Clot – Josep Benet. 22 d’abril, a partir de les 11 h.

El Centre Cultural la Farinera del Clot, juntament amb la Biblioteca El Clot – Josep Benet, posen en marxa el 1r Concurs Internacional de literatura ràpida de la Plaça de les Glòries. Consisteix en escriure un relat en 90 minuts a partir de tres paraules clau que es facilitaran als participants. La convocatòria és a les 11 h a la biblioteca. A les 12 h, tindrà lloc l’espectacle familiar Carrocontes, de Traüt Teatre. A les 17:30 h es lliuraran els premis del concurs al Teatre Jesús Concernau del centre cultural. I a partir de les 18:15 h es clourà la jornada amb un concert de jazz i swing amb Acoustic Guiri a l’Esplanada del centre.

 

St. Chorch’s Day

Centre Cívic Can Basté. 22 d’abril, a partir de les 11 h.

El Centre Cívic Can Basté celebra un any més Sant Jordi agermanat amb la cultura aragonesa. Hi haurà, durant tot el dia, un mercat d’artesania, un dinar de germanor, música o teatre.

 

La dragona Bufalletres

Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart. 23 d’abril, a les 11:30 h.

La companyia En Clau de Clown porta aquest espectacle infantil que rellegeix la llegenda de Sant Jordi. La princesa Rosalina és l’encarregada de tenir cura de la biblioteca del castell. Però un dia veu que algú ha fet volar les lletres dels contes. Amb l’ajuda del seu amic Jordi hauran de tornar a crear la llegenda de Sant Jordi i enfrontar-se junts amb la causant d’aquest desastre: la dragona Bufalletres. Cal inscripció prèvia.

Activitats relacionades

 • marxa nòrdica

  Tallers i sortides per practicar les caminades saludables a ritme de bastó

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  D'abril a juny
 • el cel del carmel

  Les bandes sonores són les protagonistes de les activitats

  On:
  Centre Cívic Carmel
  Quan:
  Del 9 al 27 de maig
 • enfocats

  El festival se centra en el post-atemptat del 17A, l'independentisme de l'1O i Volem acollir

  On:
  Centre Cívic Pati Llimona
  Quan:
  Del 3 al 28 de maig