52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

9 tallers per deixar la casa a punt per a Nadal

Diversos centres cívics
Fins al 31/12/2018
  • DIY
  • Tallers

Desperta la creativitat!

Ara que es comença a preparar el cicle nadalenc, la ciutat es vesteix de festa guarnint-se de verd, vermell i blanc i il·luminant-se per tots racons amb llums que fan més càlides les fredes nits d'hivern. Si ets d'ànima creativa i t'entusiasmen aquestes dates, segur que no deixaràs perdre l'ocasió de decorar la casa amb tota mena de garlandes fetes amb les mans.

Com habitualment, l'oferta de cursos, tallers i seminaris als Centres Cívics de Barcelona és realment extraordinària. Per aquest motiu us en destriem una petita mostra, tot i que aquí hi trobareu una extensa llista que de ben segur convertiran les festes en unes dates ben especials:

Boles de Nadal
23/11 al 24/11 – 9,20 € + 20 € de material
CC Navas

Què us semblaria cosir unes boles de tela fantàstiques per guarnir l'arbre o qualsevol racó de casa? Cal dur tisores, llapis, cúter petit de paper, fil i agulla.

Postals de Nadal en pop-up
CC Cotxeres Borrell
Del 26/11 al 03/12 – 14,91 € + 5 € de material

Confecciona les postals personalitzades. Acosta't al món del pop-up i del plegat de paper aprenent tècniques ben senzilles.

Decoració de Nadal
CC El Sortidor
Del 27/11 al 04/12 – Gratuït

Decoracions nadalenques amb personalitat i al teu gust. Amb poc material i sense la necessitat de tenir cap nivell de costura, confecciona detalls nadalencs bàsics.

Centre de taula
CC Navas
01/12 – 13,80 € + 10 € de material

Feu un centre de taula floral nadalenc. Apreneu a combinar diferents flors, materials i tècniques per donar a la taula un encant especial i personalitzat.

Brodat de Nadal
CC Vil·la Urània
Del 03/12 al 17/12 – 44,76 € + 5 € de material

Gaudiu brodant motius nadalencs extrets de patrons retro, vintage i missatges nadalencs de brodat modern. Brodant amb llanes i fils, sobre tela o feltre i combineu el brodat japonès amb crewell per crear textures i volums.

Art floral nadalenc
CC La Sagrera
13/12 – 12,31 € + 10 € de material

Creeu un centre de taula nadalenc i ple d'encant per oferir una taula acollidora als convidats. Disseny del projecte i aprenentatge de la combinació de diferents materials. Deixeu volar la imaginació!

Llums decoratius
CC Josep Maria Trias i Peitx
14/12 – 13,78 € + 8 € de material

Realitzeu una preciosa garlanda amb llums decoratius per fer més càlid el Nadal.

Decoració de la taula
CC Navas
15/12 – 13,80 € + 10 € de material

Elaboreu diferents accessoris per decorar la taula durant aquestes festes. Apreneu a combinar diferents materials i diverses tècniques.

Decoracions per a l'arbre
CC Vil·la Urània
15/12 – Gratuït

Apreneu a brodar decoracions en feltre per l'arbre de Nadal, amb motius inspirats en les galetes de gingebre i els flocs de neu, en vermell i blanc. No es necessiten coneixements previs de brodat ni de costura.

Activitats relacionades