51 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

51 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Abril literari
Centre Cívic Sarrià
Fins al 28 d’abril

Quatre dies de tallers, tertúlies, lectures i exposicions 

Com cada abril, el Centre Cívic Sarrià programa un conjunt d’activitats de temàtica lletrada sota el títol Abril literari. Enguany les activitats tindran lloc del 24 al 28 d’abril i comprenen des de tallers fins tertúlies, exposicions i lectures. 

 

Pel que fa a les arts visuals, el centre cívic exposa durant tot el mes d’abril dues exposicions relacionades amb la poesia i la narrativa: es pot descobrir els objectes poètics de David Pérez Pol i les il·lustracions d’Andrea Ganuza i Alba M. Feito. Les activitats començaran el 24 d’abril a les 17.30 h amb una tertúlia literària sobre la desaparició de la literatura epistolar i els nous reptes en aquest àmbit. L’endemà, la Biblioteca Clarà s’instal·larà al centre cívic durant la tarda amb diverses activitats infantils, i el dia 26 hi haurà tres actes: la presentació del llibre Proximidades, de Concha García; la lectura d’una antologia de poesia femenina catalana fins al 1975 i la presentació del projecte Tuuulibreria, del barri de Gràcia. 

 

Els dies 27 i 28 d’abril, els amants del fanzine podran gaudir d’un taller sobre fanzine autobiogràfic de la mà d’Andrea Ganuza. El taller treballa la fusió de l’experiència pròpia en la literatura i el còmic, i és intergeneracional. Podeu inscriure-us-hi fins al 24 d’abril al mateix centre cívic. Finalment, cal destacar que durant tota aquesta setmana s’habilitarà un espai d’intercanvi de llibres per a infants

 

Per a més informació sobre l’Abril literari, podeu contactar amb el Centre Cívic Sarrià o consultar el següent enllaç

Activitats relacionades

 • Fes un cop d’ull a la programació d’aquest cicle d’humor 

  On:
  Centre Cívic Torre Llobeta
  Quan:
  Fins al 17 de juny
 • La Nau Ivanow acull quatre obres seleccionades en festivals i cicles dels centres cívics 

  On:
  Nau Ivanow
  Quan:
  Del 19 al 26 d’abril
 • La Casa Elizalde projecta tres documentals sobre identitat i gènere 

  On:
  Centre Cívic Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 25 d’abril