52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Abril literari

Centre Cívic Sarrià
Fins al 28 d’abril
 • Literatura
 • Tallers

Quatre dies de tallers, tertúlies, lectures i exposicions 

Com cada abril, el Centre Cívic Sarrià programa un conjunt d’activitats de temàtica lletrada sota el títol Abril literari. Enguany les activitats tindran lloc del 24 al 28 d’abril i comprenen des de tallers fins tertúlies, exposicions i lectures. 

 

Pel que fa a les arts visuals, el centre cívic exposa durant tot el mes d’abril dues exposicions relacionades amb la poesia i la narrativa: es pot descobrir els objectes poètics de David Pérez Pol i les il·lustracions d’Andrea Ganuza i Alba M. Feito. Les activitats començaran el 24 d’abril a les 17.30 h amb una tertúlia literària sobre la desaparició de la literatura epistolar i els nous reptes en aquest àmbit. L’endemà, la Biblioteca Clarà s’instal·larà al centre cívic durant la tarda amb diverses activitats infantils, i el dia 26 hi haurà tres actes: la presentació del llibre Proximidades, de Concha García; la lectura d’una antologia de poesia femenina catalana fins al 1975 i la presentació del projecte Tuuulibreria, del barri de Gràcia. 

 

Els dies 27 i 28 d’abril, els amants del fanzine podran gaudir d’un taller sobre fanzine autobiogràfic de la mà d’Andrea Ganuza. El taller treballa la fusió de l’experiència pròpia en la literatura i el còmic, i és intergeneracional. Podeu inscriure-us-hi fins al 24 d’abril al mateix centre cívic. Finalment, cal destacar que durant tota aquesta setmana s’habilitarà un espai d’intercanvi de llibres per a infants

 

Per a més informació sobre l’Abril literari, podeu contactar amb el Centre Cívic Sarrià o consultar el següent enllaç

Activitats relacionades

 • Tres pel·lícules que revisen la figura de l’excèntric 

  On:
  Centre Cívic Fort Pienc
  Quan:
  9, 16 i 30 de novembre
 • Un trio de mostres de fotografia documental que s’emmarquen en aquest festival

  On:
  Can Basté, Pati Llimona i Golferichs
  Quan:
  Fins al 27 de novembre
 • El projecte dóna recolzament professional a artistes i companyies 

  On:
  Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart
  Quan:
  Del 18 d’octubre al 20 de desembre