52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Altres mirades d’Europa

Centre Cívic Can Felipa
Del 16 al 25 de març
  • Teatre

Teatre de l’oprimit a través d’una obra, un laboratori teatral i un workshop 

El 16 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre de l’Oprimit, una tendència teatral que busca que l’espectador es transformi en membre actiu de l’acció dramàtica. Per commemorar l’efemèride, Can Felipa acull el projecte Altres mirades d’Europa, que vol dialogar sobre la realitat europea a través de perspectives locals, així com convidant entitats europees i membres del projecte europeu Together (de països com França, Portugal, Croàcia o Alemanya). 

 

Hotel Europa

 

Així, del 16 al 25 de març se celebraran diverses activitats que volen avivar el debat sobre la idea d’Europa. En primer lloc, el 17 i 18 de març a les 20 h es representarà Hotel Europa, una peça que convida a qüestionar-se els ideals neoliberals i a buscar alternatives. Es tracta d’una creació de teatre fòrum inspirada en la crisi europea i amb un repartiment provinent d’arreu del continent. 

 

Laboratoris i workshops

 

A més d’aquesta obra, el dissabte 18 de 10 a 15 h se celebrarà una formació oberta sobre teatre de l’oprimit i crisi europea. Per participar-hi caldrà haver vist Hotel Europa prèviament, i es plantejaran temes com l’explotació laboral, la competitivitat o les migracions. El laboratori teatral serà impartit per membres del projecte Together i té un cost de 30 €. 

 

Finalment, els dies 22, 23 i 25 de març tindrà lloc un workshop d’estètica de l’oprimit. El taller vol promoure la investigació de les possibilitats d’expressió de les opressions de la vida diària, tant pel que fa al ritme com al so. El taller serà impartit per Bàrbara Santos i Till Bauman, i el preu total del workshop és de 180 €. Per a més informació sobre qualsevol dels dos tallers, podeu dirigir-vos a hola@utopiabarcelona.org

Activitats relacionades