52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Arriben els tallers de primavera!

Diversos centres cívics
Març i abril
  • Tallers

S’obre el període d’inscripcions als tallers de primavera. No facis tard! 

La primavera és sinònim de canvi de temperatures, d’afloraments, de petites revolucions hormonals. Als centres cívics, també és sinònim de renovació de tallers. Us llistem algunes de les especialitats en les que podeu instruir-vos, si bé podeu consultar tota l’oferta de tallers al següent enllaç.

 

El període d’inscripció comença entre principis de març i principis d’abril depenent del centre cívic. No val a badar!

 

Fotografia

Si bé podeu fer cursos de fotografia a la majoria de centres cívics, els que hi tenen més volada són el Centre Cívic Can Basté o el Pati Llimona, que ofereixen cursos especialitzats en l’àmbit de la imatge. 

 

Dansa 

Voleu moure els malucs? Aprofundir o iniciar-vos en algun estil de ball? El Centre Cívic Barceloneta té un ventall ampli de cursos de dansa contemporània, el Centre Cívic Teixonera està especialitzat en dansa i al Centre Cívic Drassanes s’hi pot fer dancehall o samba reggae. 

 

Humanitats

Us interessen la història, la literatura o l’art? Podeu consultar els cursos de la Casa Golferichs, la Casa Elizalde o el Centre Cívic Navas i aprofundir en el feminisme, l’antic Egipte, la Guerra Freda o els grans jaciments arqueològics del passat. 

 

Tecnologia i creació audiovisual 

El Convent de Sant Agustí és l’espai on podreu aprofundir en tot el que té a veure amb la tecnologia i la creació audiovisual: creació de bandes sonores, teoria musical per a música electrònica i cursos de programes tant diversos com Ableton, Logic Pro o Indesign. 

 

Teatre 

Teniu ganes d’endinsar-vos en vides d’altri? De provar altres màscares? Podeu provar al Centre Cívic Cotxeres Borrell o al Centre Cívic Drassanes, així com els tallers especialitzats de Can Felipa.

 

Gastronomia 

Si el que us interessa és enriquir el vostre univers gastronòmic, hi ha moltíssimes oportunitats per a fer-ho. Probablement una de les millors sigui acostar-se al Centre Cívic El Sortidor, que ofereix des de tallers de cuina asiàtica fins a una aproximació al món de la carxofa, els bunyols o el bacallà. 

Activitats relacionades