52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

BCN funky training

CC Sant Martí
Diumenge 16/12/2018
  • Dansa
  • Música

Torna la jam oberta de dansa urbana al CC Sant Martí

Un any després torna, al CC Sant Martí, la jornada Barcelona Funky Training dedicada a la música i coreografies de les danses urbanes. La sessió, en format de jam oberta, convida ballarins i aficionats al rap, el hip hop o el funk a compartir un espai de trobada, d'improvisació i d'intercanvi de coneixements.

Relacionar-se, fer noves amistats i fomentar els valors de la cultura urbana entre els ballarins, ancorats en la solidaritat, el respecte a la diversitat i la lluita contra el racisme i les desigualtats socials i de gènere són alguns dels objectius de la jam, tot i que el principal és prendre part d'una sessió per expressar-se a través del ball.

La cita del diumenge 16 de desembre, a partir de les 17.00 h, comptarà amb la participació de DJ i beatmaker Switch, especialitzat en tot el fet relacionat amb la música negra, com a artista convidat i s'ambientarà amb música dels anys noranta, de diferents estils (Hip Hop, R&B, New Jack Swing...).

Les trobades, organitzades per Funky Training se celebren periòdicament i es realitzen a diferents espais durant tot l'any. Cada sessió compta amb algun artista convidat i pren com a fil conductor algun estil de ball en concret o alguna temàtica musical.


L'activitat es desplaça a Fabra i Coats
Carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona
Diumenge 16 de desembre de 17.00 a 20.00 h

Activitats relacionades