52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions als tallers de primavera!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Fins al 30/06/2019
  • Tallers

Es poden realitzar telemàticament des del web o en persona

Les temperatures no enganyen: la primavera pica a la porta amb ganes. Amb l'eclosió de vida que provoca el canvi d'estació, també floreixen arreu els tallers del nou trimestre. Fa dies que mireu i remireu quins cursos voleu seguir a partir del mes d'abril? Doncs no badeu, que ara és l'hora d'apuntar-s'hi!

No hi ha una data comuna d'inici, cada un dels cinquanta-dos equipaments que formen la xarxa dels Centres Cívics de Barcelona estableix un període de matriculacions concret. Consulteu les dates del vostre centre, podeu trobar els detalls en aquest enllaç.

Podeu reservar plaça als milers d'ofertes formatives que es posen a disposició de grans i petits presencialment o bé des de l'ordinador de casa a través dels webs del centre escollit.

Abans de fer efectiva la matrícula, tingueu en compte els descomptes aplicables per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals que ofereixen alguns equipaments. I fins i tot alguns centres apliquen descomptes si us apunteu a un segon taller!

Com cada trimestre, podeu triar d'entre una abundant oferta de cursos i tallers: tecnologia, creació audiovisual, dansa, divulgació, música, ciència, fotografia, gastronomia, dibuix...

I alerta, perquè durant aquestes dates també es porten a terme les inscripcions per als itineraris, visites i excursions que es realitzen durant abril, maig i juny.

Activitats relacionades