52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Comencen les inscripcions als tallers d'hivern!

Centres Cívics de Barcelona
Fins a final de gener de 2018
  • Tallers

Les matriculacions es poden formalitzar en línia o presencialment

Si ja fa dies que us mireu amb ganes els nous cursos i tallers que podreu seguir a partir del gener de 2019, arriba el moment d'apuntar-s'hi! Els 52 Centres Cívics de Barcelona inicien el període de matriculacions ben aviat, ja sigui en persona al taulell d'informació de l'equipament o bé còmodament des de l'ordinador de casa.

Els primers centres obren les inscripcions coincidint amb l'estrena de desembre, però durant tot el mes podeu reservar plaça als milers d'ofertes formatives que es posen a disposició de grans i petits. D'altres centres esperen l'inici de l'any per començar a donar forma als cursos i tallers que es podran realitzar durant el primer trimestre del 2019.

Les inscripcions es poden fer telemàticament des dels webs de cada centre o de manera presencial a partir del dia indicat a l'equipament escollit. En aquest enllaç podeu trobar els detalls dels 52 centres cívics disponibles. Cal tenir en compte els descomptes per a persones en situació d'atur, titulars del Carnet Jove, famílies nombroses o monoparentals que ofereixen alguns equipaments. I fins i tot alguns centres apliquen descomptes si us apunteu a un segon taller! Pregunteu-ho abans de fer efectiva la matrícula.

Com cada trimestre, hi ha una amplíssima varietat de cursos i tallers: tecnologia, creació audiovisual, dansa, divulgació, música, ciència, fotografia, gastronomia, dibuix... l'oferta és ben abundant! Tingueu en compte que durant aquestes dates també es porten a terme les inscripcions per als itineraris, visites i excursions de gener, febrer i març.

Activitats relacionades