52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Consulta els tallers de setembre

Centres cívics
A partir del setembre
  • Dansa
  • Fotografia
  • Gastronomia
  • Tallers

L’oferta de tallers inclou fotografia, dansa, gastronomia o noves tecnologies 

Comença un nou curs i, amb ell, arriba la nova fornada de tallers als centres cívics de Barcelona. Podeu consultar tots els tallers al següent enllaç o adreçant-vos a l’equipament del vostre barri. Si esteu buscant formacions específiques aquestes dreceres us poden ajudar.

Tallers de fotografia

Fotografia analògica, il·luminació, plató, revelat i molt més. Alguns dels centres cívics que s’han especialitzat en el món de la imatge són el Centre Cívic Pati Llimona, el Centre Cívic Golferichs (a través de l’Espai Francesc Català-Roca) o el Centre Cívic Can Basté. Podeu consultar més informació sobre la fotografia als centres cívics al següent enllaç.

Tallers de dansa

Quasi tots els equipaments ofereixen cursos de dansa, i el més recomanable és consultar el centre cívic que us sigui més proper. Tanmateix, el Centre Cívic Barceloneta ofereix molts cursos de dansa contemporània, el Centre Cívic Teixonera oferta tallers de dansa i el Centre Cívic Besòs s’ha centrat en el flamenc. Podeu consultar més recursos dels centres cívics al següent enllaç.

Tallers de noves tecnologies

Pel que fa a les noves tecnologies, el Centre Cívic Guinardó ofereix tallers dins d’aquest àmbit, mentre que el Convent de Sant Agustí s’ha especialitzat en noves tecnologies i creació audiovisual a través de projectes com el MakerConvent o la Mostra Sonora i Visual.

Tallers de gastronomia

Si sou dels qui gaudiu a la cuina, els equipaments que heu de tenir en compte són el Centre Cívic El Sortidor (que organitza A taula!, un cicle de cultura i gastronomia), el Centre Cívic Navas, la Casa Elizalde o Vil·la Florida. Podeu consultar altres recursos gastronòmics al següent enllaç.

Activitats relacionades