52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Cuina en un dia (o dos)

Diversos centres cívics
 • Gastronomia
 • Tallers

Molts equipaments organitzen intensius gastronòmics d’un o dos dies 

T’agrada la gastronomia però vas malament de temps? T’interessaria aprendre algun plat o estil particular però tampoc vols passar-te tres mesos anant a classe? A banda dels tallers trimestrals de gastronomia, hi ha força equipaments que també presenten seminaris intensius. Es tracta de tallers d’un o dos dies que permeten introduir-se a un plat, un estil concret o una metodologia. Acostumen a ser ideals per a gent que té poc temps o que vol fer una primera degustació d’un taller.

A tall d’exemple, els seminaris de cuina i gastronomia del Centre Cívic Navas consisteixen en tallers d’un dia en què es pot aprendre a fer fideuà, coques, arròs negre, patés, sopes fredes o experiments amb les cireres. En una línia similar, els tallers d’El Sortidor també són d’un dia i van des de l’experimentació amb productes fins a mètodes culinaris, aprofitament de menjar o alimentació ecològica. Al Centre Cívic Vil·la Florida també hi trobareu moltes activitats especialitzades en gastronomia: des de xerrades sobre salut fins a tallers d'alimentació alcalina o detox. Altres equipaments que programen intensius de manera habitual són el Centre Cívic Can Verdaguer, el Centre Cívic Sant Martí, el Centre Cívic Barceloneta o el Centre Cívic Torre Llobeta.

Si esteu interessats en veure l’oferta de cursos intensius, podeu buscar els tallers a través del cercador del web o contactar amb l’equipament del vostre barri. 

Activitats relacionades

 • L’equipament organitza un cicle de cinema basat en aquesta efemèride 

  On:
  Centre Cívic Can Basté
  Quan:
  18 i 25 de novembre i 2 de desembre
 • L’Albareda busca pel·lícules en Súper 8! 

  On:
  Centre Cívic Albareda
  Quan:
  Fins al 24 de novembre
 • Un trio de mostres de fotografia documental que s’emmarquen en aquest festival

  On:
  Can Basté, Pati Llimona i Golferichs
  Quan:
  Fins al 27 de novembre