52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Dia Mundial de la Poesia

Diversos centres cívics
14, 19, 20, 30/03 i 01/04/2019
  • Literatura

Cinc recitals per redescobrir la bellesa de les paraules

Ara fa vint anys que la UNESCO (l'Organització de les Nacions Unides per a l'educació, la ciència i la cultura) va establir el dia 21 de març com a dia per celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb l'objectiu de promoure la lectura, l'escriptura, la publicació i l'ensenyament d'aquesta art literària a tot el món.

Aquí teniu les nostres 5 propostes per sumar-nos a la jornada que se celebra, des de 1999, coincidint amb l'inici de la primavera:
 
 
Al cau de les paraules
CC Casa Elizalde
14/03 – 20.00 h

La infància, les pors, les contradiccions humanes, l'amor, la mort, l'oblit, l'estiu, pobles i ciutats... de tot això parla el recorregut que Estel Solé, des de la poesia, i Gemma Humet, des de la música, proposen al CC Casa Elizalde. El viatge acaba amb un emotiu record als refugiats i amb un cant a les dones.
 
 
Verba volant: Oriol Sauleda i Marcel·lí Bayer
CC Casa Golferichs
19/03 – 19.00 h

La parella artística que formen el poeta Oriol Sauleda i el músic Marcel·lí Bayer connecta amb l'espectador de la manera més profunda, mitjançant imatges colpidores i música improvisada. Cada sessió es converteix en una experiència única i especial. El primer disc del duo, que porta per nom Verba Volant, ofereix catorze peces breus que giren al voltant de catorze verbs quotidians.
 
 
Dona-foc, la dona que es crema
CC Joan Oliver – Pere Quart
20/03 – 18.00 h

Un espectacle poètic de la cia. Les Fugitives (Laia Pujol, Judith Corona i Maria Ten) que combina versos, música i feminitat, mentre ret homenatge a la figura de la dona poeta. L'espectacle teatral sorgeix a partir de la combinació de versos escrits únicament per dones, reivindica la figura de la poetessa, tan exclosa en les antologies tradicionals.
 
 
9è festival internacional de poesia i art
CC Albareda
30/03 – 17.30 h

Amb intervenció de 17 poetes, 5 cantants i dos cors, 65 persones en escena, aquest festival s'efectua en diverses parts del món durant el mes de març, en aquesta ocasió el lema és Grito por mí!.
 
 
Recital maridat
CC Can Deu
01/04 – 19.30 h

Un cop al mes, el CC Can Deu del Districte de Les Corts us convida als recitals oberts a la participació i maridats amb una copa de vi, a càrrec de Proartcat.

Activitats relacionades