52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els Pastorets de Vallvidrera

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán
Del 14 al 23/12/2018
 • Teatre

En Lluquet i en Rovelló, a Collserola

Un any més, el CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán representa una adaptació lliure del clàssic d'en Josep Maria  Folch i Torres Els pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús, que aquest 2018 pren el títol de Les pastoretes.

Si bé el text triat de Els pastorets de Vallvidrera és l'original escrit l'any 1916 i un dels que més fortuna ha fet entre els grups de teatre amateurs, és un costum força estès adaptar l'obra introduint-hi referències actuals, siguin més locals o generalistes, per fer-lo més amè i divertit. I és així com el públic té l'al·licient de comprovar cada any quins personatges nous s'incorporen i les versions del text. No és d'estranyar, doncs, que cada vegada s'esgotin les entrades abans!

La història de Els pastorets de Vallvidrera es remunta al 2002, quan la companyia Els Pirates i la Fontmontina de Comèdia van iniciar-ne la tradició a Collserola i van portar la història d'en Lluquet i en Rovelló al centre cívic en dues úniques sessions per a amics i familiars. Han passat uns quants anys i, èxit rere èxit, les representacions s'han consolidat esdevenint un referent al barri i cada cop més a tota Barcelona.

Cada edició suma nous veïns i veïnes que s'afegeixen al projecte per continuar fent-lo créixer i evolucionar. A les representacions s'hi poden arribar a involucrar fins a tres-centes persones entre actors, músics, cantaires i tècnics. Enguany podreu assistir a Les pastoretes en nou ocasions, els dies 14, 15 (dues sessions), 16, 19, 21, 22 (sessió doble) i 23 de desembre. Si voleu anar-hi, ja podeu arrencar a córrer, que queden poques entrades!

Activitats relacionades

 • La diversitat com a obsessió

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 23/05/2019
 • Es completa amb una cerimònia del te, un taller de kombucha i un altre de cal·ligrafia xinesa...

  On:
  CC Cotxeres Borrell
  Quan:
  11/04, 09/05 i 13/06/2019
 • És el pla que impulsa programes de disseny i moda

  On:
  CC Joan Oliver - Pere Quart
  Quan:
  Tot l'any