52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Ets amant de la gastronomia?

  • Gastronomia
  • Tallers

Descobreix els recursos que t’ofereixen els centres cívics: cursos, seminaris, lloguer d’espais i més 

Sou dels qui gaudiu de la preparació d’un bon pa de pessic? Us interessa la relació entre gastronomia i cultura? Busqueu cuines per gravar espots? Us agradaria introduir-vos al món del menjar japonès, per exemple? Els centres cívics ofereixen molts recursos relacionats amb la gastronomia, ja sigui per fer cursos trimestrals o d’un dia, aprofitar les infraestructures o explorar la gastronomia des de vessants originals. 
 
La majoria de centres cívics ofereixen cursos de gastronomia, i podeu consultar-ne l’oferta completa al següent enllaç. De tota manera, hi ha alguns centres cívics que han convertit el menjar en el protagonista dels seus projectes. Aprofiteu-ho! 
 
 
Tallers i seminaris 
 
L’oferta de cursos de cuina és ben generosa, i ens atreviríem a dir que s’hi pot aprendre de tot: fer pa, endinsar-se en la cuina xinesa tradicional o en la cuina de mercat, descobrir les possibilitats de la xocolata... En aquest sentit, el Centre Cívic Navas, El Sortidor, la Casa Elizalde o Vil·la Florida ofereixen moltíssims cursos i tallers. Que només voleu fer cursos d’un o dos dies? També n’hi ha una bona colla, des de seminaris sobre mones de Pasqua fins a tallers per fer flors de paper d’arròs o aprofitar les males herbes. Consulteu els equipaments del vostre barri! 
 
 
Projectes específics
 
Hi ha diversos equipaments que han convertit la gastronomia en projecte específic. Destaca el Centre Cívic El Sortidor, que des del 2007 impulsa A taula!, un projecte sobre cultura gastronòmica i bons hàbits alimentaris. S’hi fan monogràfics, tallers de cuina en família, sortides gastronòmiques i conferències sobre alimentació i històrica, i podeu consultar tota la programació a l’apartat ‘Tallers de cuina’ d’El Sortidor. D’altra banda, el Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart du a terme un projecte de gastronomia i inclusió social: us en podeu informar contactant amb el centre cívic o a través del següent enllaç
 
 
Lloguer d’espais 
 
A més d’impartir cursos i tallers, molts centres cívics ofereixen les seves infraestructures a tothom qui necessiti una cuina per organitzar una activitat puntual. Només cal que busqueu les cuines disponibles a l’apartat de Lloguer d’espais; podeu triar la que us vagi millor i sol·licitar-ne un pressupost. 

Activitats relacionades