52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Gala d'entrega dels premis Mostra'T

CC Parc Sandaru
Diumenge 16/12/2018
  • Teatre

Amparo Moreno, padrina de la gala

Des d'inici del mes d'octubre, diverses companyies fruit de la convocatòria que s'obre cada any al CC Parc Sandaru a formacions de teatre emergents, han passat per la sala de l'equipament. Arriba ara el moment de premiar-les en una gran gala plena de pompa i solemnitat.

Aquest 2018 sis espectacles opten als VIII Mostra'T en onze categories diferents. Es premiarà la millor actriu i actor, la millor promesa, la millor direcció, escenografia, vestuari, dramatúrgia i il·luminació, a més del premi Mostra'T i el que concedeix el públic present a la gala. Si feu els comptes veureu que només n'hem dit deu. L'onzena distinció és absolutament secreta i no es farà pública fins al dia de la cerimònia d'entrega.

El premi del públic té una dotació econòmica de 200 € i el guardó Mostra'T consisteix a formar part de la programació del Teatre EOLIA durant uns dies, la possibilitat d'establir-se com a companyia resident al CC Parc Sandaru i una retribució de 400 €.

Repassem les candidatures: Llançament de Cia. La Llarga, Maria Antonieta d'Analía Puentes i direcció de Jessica Walker, Blink de Cia. La Carbonara, Fràgils de Juls Valls, Assassines de Cia. La Flor Innata i Patró de Cia. La Gata Borda. Els heu vist tots? Tingueu en compte que encara falta representar l'obra Patró de La Gata Borda. Serà el divendres 14 a les 20.30 h i l'entrada val 6 € (si no teniu el carnet Sandaru) amb consumició inclosa.

La VIII festa de cloenda i entrega de premis promet el glamur de les millors ocasions, l'elegància indispensable d'aquests actes i els riures assegurats amb la presència de l'actriu Amparo Moreno, padrina d'aquest 2018, i el retorn de Nuri Total, després d'un any d'absència. La música en directe anirà a càrrec de Magam, grup format per Marta Vila i Vega Montero. La gala és una activitat oberta a tothom i gratuïta, però cal fer una reserva prèvia a través del correu electrònic info@ccparcsandaru.cat o presencialment al taulell del CC Parc Sandaru.

Per anar fent boca, podeu consultar els premiats en les edicions anteriors: 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011

Activitats relacionades