51 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

51 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Hazte banquero

Centre Cívic La Farinera del Clot
24, 25 i 26 de març
 • Teatre

L’obra de teatre que explica la gestació de la crisi actual

Diuen que la realitat supera la ficció, i aquest espectacle teatral ho demostra. La companyia Conservas i Minoria Absoluta produeixen Hazte banquero, un espectacle dirigit per Simona Levi i basat en fets reals. L’obra, que va estrenar-se al Festival Grec 2016, relata com Caja Madrid (a dia d’avui Bankia) va produir bona part del forat de l’economia que va culminar amb la crisi actual. L’obra de teatre desvetlla com es va gestar la crisi i parla de qüestions com el cas Bankia, els correus de Blesa i les targetes “black”.
 
Creació d’Xnet i 15MpaRato, Hazte banquero es mou a cavall del teatre documental, el drama realista i la comèdia, i utilitza la hilaritat per explicar dades i detalls força tràgics. Tot plegat amb la interpretació de Josep Julien, Albert Pérez, Elies Barberà i Agnès Mateus.  
 
Hazte banquero es podrà veure al Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural La Farinera del Clot els dies 24, 25 i 26 de març. Les entrades tenen un cost de 14 € i es poden reservar escrivint a contact@xnet-x.net. Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç

Activitats relacionades

 • Cinc actuacions al jardí del Clot d’en Salvi 

  On:
  Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx
  Quan:
  De l’1 al 29 de juny
 • Es projecten de forma gratuïta pel·lícules com Comanchería, Captain Fantastic...

  On:
  Cotxeres de Sants
  Quan:
  Del 15 de juny al 20 de juliol
 • Molts centres cívics obren inscripcions durant la primera quinzena de juny

  On:
  Centres cívics
  Quan:
  Juny i juliol