52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La Prèvia de l’In-Edit

Centre Cívic Fort Pienc
Fins al 31 d’octubre
  • Cinema
  • Música

Es projecten quatre films previs al Festival de Cinema Documental Musical 

Del 26 d’octubre al 5 de novembre torna una nova edició d’In-Edit, el Festival Internacional de Cinema Documental Musical. Abans, però, el Centre Cívic Fort Pienc col·labora amb el festival i organitza tres projeccions prèvies i gratuïtes.

Els films escollits són The possibilities are endless, que es podrà veure el 28 de setembre i explora la recuperació de la memòria i la parla d’Edwyn Collins, que va patir un accident cardiovascular el 2004 i va haver d’estar cinc anys en rehabilitació. El 5 d’octubre es projectarà Mali Blues, un documental de Lutz Gregor i que mescla música, política i humanitat a través del blues de Mali. El 19 d’octubre els sons canvien i és el torn de De ida y vuelta, Rumba 3, que es fixa en la història del grup de rumba catalana Rumba 3. Podeu consultar més informació i horaris al següent enllaç.

A més a més, el Centre Cívic Fort Pienc participa enguany a la secció del festival anomenada Km. 0, que dóna veu als artistes locals i a històries properes. El 31 d’octubre es projectarà un film que encara no s’ha anunciat. 

Activitats relacionades