52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Me and the bees

CC Navas
22/03/2019
  • Música

Pop hipervitaminat, fresc i de gust senzill

Us vau quedar amb les ganes de sentir brunzir en directe els Me and the bees el passat mes de gener? No patiu, aquest mes de març recuperareu l'alegria al CC Navas.

Esther Margarit (baix i veu), Carlos Leoz (guitarra i veu) i Verónica Alonso (bateria) aconsegueixen un so indie-pop suau, fresc, directe i lluminós. De clara influència britànica, a mig camí entre el so dels 60 de The Kinks i amb reminiscències dels Beach Boys, encomana les ganes de viure amb les melodies del tercer àlbum, Menos mal (2017). Gravat amb la col·laboració de Joan Colomo i Mau Boada, el darrer àlbum inclou quinze peces curtes i senzilles, però efectives, radiants, positives i engrescadores com un dia d'estiu.

L'actuació forma part del cicle Diversitats del CC Navas que cada trimestre explora diferents expressions culturals lligades en un àmbit geogràfic com el continent africà, Argentina, la cultura sufí o la riquesa al voltant de l'Himàlaia. En aquesta ocasió, l'agenda cultural de l'equipament del Districte de Sant Andreu ens fa viatjar fins al Regne Unit.

El concert, que estava previst pel 25 de gener, es va haver d'ajornar per malaltia. Finalment, Me and the bees actuaran divendres 22 de març a les 20.00 h. El preu de l'entrada el decidiu després del recital, dipositant el que considereu oportú a la caixa que trobareu a la sortida.

Activitats relacionades