52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Mostra de música per a piano

Centre Cívic Urgell
Del 26 al 30 de setembre
  • Música

Cinc dies, cinc actuacions, cinc pianistes 

Un any més, el Centre Cívic Urgell s’alinea amb la Fundació Música Contemporània per presentar aquesta Mostra de Música per a Piano, cinc dies d’actuacions en què cinc pianistes diferents presentaran peces dels segles XX i XXI.

El cicle comença el dimarts 26 amb l’actuació de Bernat Català, un pianista guardonat amb diversos premis i que en aquesta ocasió interpretarà peces d’Ireland, Sardà i Corigliano, entre d’altres. Dimecres 27 serà el torn de Ricardo Descalzo, que tocarà un repertori amb obres de Gionart, Choi, Leeuw, Luna o Tissot; mentre que dijous 28 toca la pianista i matemàtica Laura Farré, especialitzada en música contemporània i que interpretarà Stockhausen, Manoury o Järventausta.

La mostra continuarà el divendres 29 amb Diego Fernández Magdaleno, professor del Conservatori de Música de Valladolid, que interpretarà un repertori extens on caben Soto, Burrell, Alberga o Furrer, entre d’altres. I finalment, el dissabte 30 serà el torn del pianista cubà Cecilio Tieles, que se centrarà en Fariñas, Ginastera, Ardevol, Benguerel i Chaves.

Una oportunitat, doncs, per descobrir bons compositors de la mà de bons pianistes. Més informació al següent enllaç

Activitats relacionades