52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Neix Pantalla Barcelona

Diversos centres cívics
Fins al 30 de gener
  • Cinema

Un programa per difondre el cinema que es fa a la ciutat

La Barcelona Film Commission i l’Institut de Cultura de Barcelona s’uneixen per presentar Pantalla Barcelona, un programa de projeccions que vol difondre el cinema recent fet a la ciutat.

Així, cada dimarts a partir del 28 de novembre i fins al 30 de gener, diverses sales de Barcelona acolliran la projecció d’un curtmetratge i un llargmetratge de temàtiques similars. A tall d’exemple, sota el tema del “Patrimoni biogenètic” s’agrupen el curt El Adiós de Clara Roquet i el film La propera pell, d’Isaki Lacuesta i Isa Campos, o a “L’agonia de la dinastia” hi tenen cabuda el curt Caradecavall de Marc Martínez Jordan i La mort de Lluís XIV d’Albert Serra. També es podrà veure films com Un dia perfecte per volar de Marc Recha i Truman de Cesc Gay i curts com Tiger, d’Aina Clotet.

Pantalla Barcelona se celebra a cinc sales (Aribau Club, Cines Verdi, Cinesa Heron City, Yelmo Icaria i Cinema Maldà) i dos centres cívics (Can Clariana Cultural i l’Auditori de Sant Martí). Totes les projeccions comencen a les 20 h i tenen un preu únic de 3 euros. Podeu consultar la programació i horaris complets al següent enllaç

Activitats relacionades