52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

No et quedis sense casal de Nadal!

Diversos centres cívics
Fins al 05/01/2019
  • Familiar

Inscripcions als casals infantils d'hivern

Segurament, el període nadalenc és l'època que les criatures viuen amb més il·lusió de tot l'any. I també són els qui gaudeixen de més temps lliure de tota la família! Avis, oncles, cangurs... tothom procura donar un cop de mà per tal que no s'avorreixin o acabin amorrats a les pantalles durant les dues setmanes ben bones de vacances escolars.

Des dels centres cívics també col·laborem en tenir les criatures entretingudes durant aquestes festes amb un seguit d'ofertes lúdiques. D'entre totes les opcions, us llistem els casals on podeu inscriure la canalla:
 
 
Nadalet escènic
CC Parc Sandaru
27 i 28/12 o 2, 3 i 4/01

Un any més, les criatures d'entre 5 i 11 anys hi podran practicar activitats relacionades amb les arts plàstiques i el teatre musical treballant la veu i l'expressió. Hi trobareu dos torns, el 27 i 28 de desembre del 2018 o 2, 3 i 4 de gener del 2019, sempre des de les 10 a les 16 h. Les inscripcions són de l'11 al 21 de desembre i tenen un preu de 30 € i 45 €, respectivament.
 
 
Casal d'hivern
CC Convent Sant Agustí
24, 27 i 28 de desembre

Si els teus plançons tenen entre 4 i 12 anys, apunta'ls al casal d'hivern del Convent! Tallers, jocs, sortides i moltes, moltes més diversions. Les inscripcions es fan entre el 26 i el 29/11 amb un preu de 10,05 €, per a famílies externes al Casal Diari.
 
 
Fem Nadal!
CC Casa Groga
24, 27 i 28/12

El casal del Casa Groga dura tres dies, amb horari entre les nou del matí i les dues del migdia i un preu de 23,10 €. Podeu inscriure-hi les criatures des dels 3 anys fins als 14 entre el 26 i el 30 de novembre.
 
 
Casal de Nadal
CC Vil·la Urània
27 i 28/12

Els casal de Vil·la Urània dura dos dies, entre Sant Esteve i Cap d'Any, amb diverses activitats com un taller de cuina o una sortida el dia 28. Les inscripcions, presencials, les podeu fer a partir del 17/12 i té un preu de 21,56 €.
 
 
Casal de Nadal intergeneracional a la cuina
CC Joan Oliver – Pere Quart
02, 03 i 04/01/19

Els dies que van entre Cap d'Any i Reis, d'11 a 13.00 h, poseu-vos el davantal i experimenteu a la cuina en el taller gastronòmic compartit entre tots els membres de la família. El preu de 29,84 € inclou la participació d'un adult i un màxim de dues criatures.
 
 
Maker nens Nadal
CC Guinardó
2, 3 i 4/01/19

Al Guinardó us esperen diversos tallers tecnològics enfocats a la difusió i aprenentatge dels diferents tipus de tecnologies emergents, de manera lúdica i amb l'objectiu que els assistents adquireixin els coneixements necessaris per tractar-les, d'una forma amena i dins d'un marc lúdic. Les tres sessions, dirigides a canalla d'entre 8 i 12 anys, es realitzen de 10 a 13 h i tenen un preu de 23,94€.
 
 
Planeta joc
CC Teixonera
Del 24 al 28/12

Activitats lúdiques per a infants, joves i famílies on trobareu diversitat de jocs, racó de petita infància, tallers, punt de recollida de joguines, taller en família, consoles, tió i el darrer dia un espectacle i la visita d'un patge reial.
 
 
Però a més a més els menuts de casa podran passar-ho bomba al cicle Pau sense treva del CC Cotxeres de Sants que ce celebra entre Nadal i Reis, un cicle d'espectacles familiars, tallers, jocs i molt més!

Els centres de l'Eixample que disposen de casal infantil (CC Ateneu Fort Pienc, CC Cotxeres Borrell, CC Sagrada Família i CC Urgell) participen un any més en la Mostra del Joc i la Joguina on el principal objectiu és provar diferents jocs i gaudir del temps lliure assistint a diferents espectacles, tallers, xerrades, exposicions i concursos.

Activitats relacionades