52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Nova edició de Barcelona Districte Cultural

Diversos espais
Octubre, novembre i desembre
  • Art i exposicions
  • Cinema
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Maria Arnal i Marcel Bagés o Marc Martínez, alguns dels protagonistes del cicle

Arrenca una nova edició de Barcelona Districte Cultural, el cicle d’espectacles que vol acostar la cultura a tots els barris. Aquesta segona tanda continua oferint una programació estable i de qualitat als deu districtes de Barcelona, amb el doble objectiu de recolzar el sector cultural i acostar l’art a la ciutadania.

En total, una vuitantena d’activitats que tindran lloc durant els mesos d’octubre, novembre i desembre i a les quals se suma una iniciativa de creació artística comunitària, un cicle de documentals musicals i un cineclub per als més petits.

Tots els espectacles són amb entrada lliure i gratuïta, i en aquesta edició es podrà gaudir, per exemple, de l’aura del duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés, del Quartet Brossa i Judit Neddermann, del soul de Monique Makon & The Soul Titoo’s o de Nakany Kanté. En l’àmbit escènic es podrà veure l’espectacle Mi madre y yo de Sònia Gómez, el muntatge Mobilus d’Addaura Teatre Visual (basat en Alexander Calder), l’humor i les bufes de Marc Martínez, Indomador d’Animal Religion o Afasians – The Last Conference, un espectacle intergalàctic de Loscorderos.sc & Za!

> Consulta tota la programació de Barcelona Districte Cultural <  

Activitats relacionades