52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Postals de Cuba

Centre Cívic Sarrià
De l’1 al 30 de setembre
  • Art i exposicions
  • Fotografia

Una mirada particular sobre la realitat cubana 

El Centre Cívic Sarrià engega el nou curs amb una exposició de fotografies de Cuba fetes per Ignasi Ruiz Coll, educador social, llicenciat en antropologia i viatger. Fascinat pel jazz cubà, el fotògraf presenta aquí una selecció d’imatges que mostren el tipus de vida que es porta en aquesta illa. El mateix autor, que no és el primer cop que viatja a Cuba, parla del fet de visitar un país que es troba en ple procés de canvi, després de la mort de Fidel Castro i l’obertura del país:

“El país respira, des de fa temps una lenta i eterna transició cap a qui sap on. Com si el vell comunisme es destenyís a les seves façanes. Poc abans de la mort de Fidel Castro, jo rondava per l’illa per a meravellar-me de la seva alta qualitat musical, de la seva arquitectura decadent, dels seus colors, del tracte distès, instructiu i murri de la gent...”

L’exposició Postals de Cuba es podrà veure al Centre Cívic Sarrià durant tot el mes de setembre, de l’1 al 30 i és d’entrada lliure. Més informació al següent enllaç.  A viatjar! 

Activitats relacionades