52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Primavera Coral

Centre Cívic Pere Pruna
Abril i maig
  • Música

Un cicle de concerts amb més d’una vintena de corals 

El cicle de concerts Primavera Coral dedica enguany la seva 13a edició a Lluís Millet i Pagès en el 150è aniversari del seu naixement. Conegut popularment com el mestre Millet, el músic fou un dels fundadors de l’Orfeó Català, juntament amb Amadeu Vives. Com a homenatge, doncs, cada concert del cicle es clourà amb “Els goigs de la Mare de Déu de la Mercè”. Les actuacions, en les que hi participen més d’una vintena de corals, es realitzen durant pràcticament tot el mes d’abril al Centre Cívic Pere Pruna, amb entrada gratuïta.

 

Les properes sessions tenen lloc els dies 20, 21, 27 i 28 d'abril, a càrrec entre d’altres de la Coral La Pau, la Coral Collserola, el Cor Vil·la Florida, la Coral Espai, el Cor de l’Elèctric o el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc. El concert del dia 21 estarà dedicat a les corals infantils, amb el Cor Infantil Tesel·la, el Cor Infantil de l’Arc Can Ponsic i el Cor Infantil l’Esquellerinc. Totes les actuacions comencen a les 20 h, excepte aquesta última que tindrà lloc a les 19 h. 

 

El colofó arribarà un mes després, el divendres 26 de maig a partir de les 20 h, amb un concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana, amb el violinista Joan Espina com a solista convidat, i Joan Pàmies en la direcció. S’oferirà un repertori amb obres de Sibelius, Grieg, Montsalvatge o Pau Casals.

 

Per a més informació sobre les actuacions, podeu contactar amb el Centre Cívic Pere Pruna o consultar el següent enllaç

Activitats relacionades