52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Procreació: arts escèniques a Sant Martí

Centre Cívic Sant Martí
Fins al 25 de març
 • Teatre

Un conjunt d’obres de caràcter multidisciplinari, sorgides del mateix centre cívic

Procreació és el projecte amb el qual el Centre Cívic Sant Martí posa els seus espais a disposició de diverses companyies i artistes per tal que puguin assajar allà o que els usin com a residències de creació. El tracte és que, a canvi de la utilització dels espais, els beneficiaris es comprometen després a mostrar les seves obres al mateix centre cívic. I d’aquí sorgeix el Cicle d’Arts Escèniques Procreació, que enguany posa en marxa la seva segona edició.

 

El cicle té lloc a l’Auditori de Sant Martí del 17 al 25 de març, i tots els espectacles són gratuïts sense recollida prèvia d’entrades. Es podran veure sis obres de caràcter multidisciplinari. Entre elles, La prueba (Exit), de Rubén Rio, en la qual l’artista juga amb diversos objectes i també amb el seu propi cos i les seves emocions; Inèrcia, de la Cia Fac-Òf, una obra teatral que explora la relació entre tres amigues que, potser, ja no tenen tantes coses a dir-se; o Shedding / Mudant, de Luka Chkhaidze, una visió molt personal sobre el dolor i el patiment humà.

 

Totes les obres que es presenten són inèdites tret de la peça convidada, Molar, de Quim Bigas, que és la primera del cicle i que ha estat present en festivals de renom com Fira Tàrrega o Festival Sismògraf. A més dels espectacles, també hi haurà dos tallers monogràfics amb inscripció prèvia relacionats amb les arts escèniques. Podeu consultar la programació completa al següent enllaç

 

Activitats relacionades

 • Un projecte amb tallers i activitats per apropar la cultura digital a la ciutadania

  On:
  Centre Cívic Guinardó
  Quan:
  Durant la tardor
 • Un programa per difondre el cinema que es fa a la ciutat

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 30 de gener
 • Descobrim qui són els protagonistes de les “Escales dels Canadencs” de la Teixonera 

  On:
  Centre Cívic Teixonera
  Quan:
  De l’11 al 23 de desembre