52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Relats en femení

CC Sagrada Família
Fins al 07/03/2019
  • Literatura

Espai literari de reflexió, creativitat i expressió

Tens fusta d'escriptora, però no t'has posat mai a la feina? Tens ganes d'escriure tot el que portes dins i voldries no quedar-t'ho per a tu sola? Fa temps que escrius i vols presentar públicament alguna narració? Arriba la 19a edició del premi de relats curts!

Si ets dona, tens més de 16 anys i un món literari ben ric, pots enviar fins a dues creacions al Premi Relats en Femení que organitzen, des de l'any 1999, el CC Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família – Josep M Ainaud de Lasarte. Pots guanyar 300 € i assistir a la gala envoltada de dones escriptores i apassionades per la lectura com tu!

L'acte de lliurament dels premis serà el dijous 7 de març (vigília del Dia internacional de les Dones) a les 19.00 h. Però no us oblideu de seguir amb atenció les activitats relacionades amb el premi que, com sempre, són obertes a tothom: l'exposició (de l'11/02 al 10/03), un workshop de slammers (de l'11/02 al 04/03), l'actuació slammer en acció (11/03 – 20.00 h) i atenció, perquè també es convoca un concurs de microrelats en línia!

La 18a edició dels premis va rebre fins a 364 relats. Centenars d'històries de gran qualitat, amb un ús del llenguatge no sexista i on els rols de gènere no tenien un tractament estereotipat.

Les autores guardonades en la darrera edició van ser la Núria García Caldés (L'escrivent, 1r premi categoria adultes) i l'Aina Fullana Llull (Salada i Salvada, 1r premi categoria joves). També es van atorgar tres accèssits per Mai que em necessitis de la Rosa Pons i Solà i Nopassares escrit per la Marta Pallarès i Tella, en la categoria per autores de més de 26 anys i El cicle més trist presentat per l'Aina Capdevila Piquer en la categoria de fins a 25 anys.

Si voleu participar-hi, llegiu la convocatòria i envieu les vostres creacions abans del 3 de febrer del 2019! Per a més informació, consulteu el web del Premi de Relats en Femení.

Activitats relacionades