52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Relats en femení guanyadors

CC Sagrada Família
07/03/2019
  • Literatura

Qui van ser les premiades del 2019?

La 19a edició dels premis Relats en Femení nascut ara fa vint anys i que organitzen conjuntament el CC Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família – Josep M Ainaud de Lasarte, va celebrar la gala d’entrega de guardons el passat dijous 7 de març, a la vigília del Dia internacional de les Dones.

El primer premi de la categoria jove (de 16 a 25 anys) va recaure sobre Anar a la plaça, escrit per Marianna Espinós Blanco. Nusos, de l’Eva Llobet Martí es va emportar el primer premi dins la categoria d’adults. Així mateix es van atorgar tres accèssits per La caixa musical de l’Eva Vilarrasa Colomer, Un cafè de Sónia Pérez i Marta escrit per Isabel García Viñao.

Sense oblidar el text guanyador del microconcurs La mirada de l’avi, que va escriure l’Assumpta Vidal. El repte d’enguany era incloure les paraules meravellosa, flassada, retrobament i coratge entre les 140 paraules que havia de tenir el microrelat.

L’actriu Àngels Basses i la violoncel·lista Anna Comellas van posar la nota final d’una vetllada emocionant amb el recital MMM, tres accents i un pensament amb textos de Maria Mercè Marçal, Montserrat Roig i Maria Aurèlia Capmany.

Enhorabona a totes les participants i fins a l’any vinent!

Activitats relacionades