52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sagrada Família està de celebració

Centre Cívic Sagrada Família
21 d’abril

El centre cívic celebra 20 anys amb un vespre d’espectacles per a tots els públics 

El Centre Cívic Sagrada Família està de celebració, i de les grosses: celebren ni més ni menys que vint anys de cultura, espectacles i participació ciutadana. Per festejar aquestes dues dècades, el 21 d’abril han preparat tres espectacles que, a més a més, es solapen amb la festa major del barri. 

 

Les celebracions s’iniciaran a les sis de la tarda amb Le mêtre, un espectacle de clown i humor gestual que tindrà lloc al carrer Provença, davant de l’entrada del centre cívic. A través d’una taula, dues cadires, un para-sol i poca cosa més, la companyia Jam ens transportarà a un món ple d’imaginació, complicitat i riure. 

 

I del clown passarem al circ aeri a través de Des del cel, un espectacle de trapezi i corda llisa en què tres petits mons seran entrellaçats per l’humor, la fragilitat i, sobretot, el risc. L’espectacle se celebrarà a les 19.30 h i hi participaran Toni Gutiérrez, Asvin López, Marta Erra i Arnau Andreu

 

Entre aquests dos espectacles i a partir de les 20.30 h, la vetllada s’amenitzarà amb un Piano Bar en tota regla: dos cantants tocaran melodies de swing, rock and roll i twist i serviran copes de cava a tots els assistents. Per a més informació sobre els espectacles, podeu consultar el següent enllaç. Per molts anys!  

Activitats relacionades

 • Cinc dies d’activitats per donar visibilitat als col·lectius LGTBI+

  On:
  Centre Cívic Sagrada Família
  Quan:
  Del 26 al 30 de setembre
 • La nord-americana protagonitza els tallers de tardor del Convent 

  On:
  Convent de Sant Agustí
  Quan:
  Tardor
 • Música, exposicions i xerrades per als amants de l’escena mod

  On:
  Centre Cultural La Farinera del Clot
  Quan:
  30 de setembre