52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Som la Marina!

Centre Cívic Casa del Rellotge (Sala Pepita Casanellas)
20 d’abril
  • Ciències socials

Es presenten els primers vídeos resultants del projecte 

Som la Marina és un projecte de formació cultural comunitària impulsat pel Centre Cívic Casa del Rellotge. La iniciativa té l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu i cultural del barri de la Marina, una zona situada a la perifèria de Barcelona i formada per petites barriades, molt diverses, sorgides de diversos esdeveniments històrics. El projecte ha consistit en engegar un procés comunitari i altament participatiu que té la voluntat d’incidir en els habitants del barri i que es vertebra a través de dos eixos: identitat i urbanisme. 

 

Què millor que assabentar-se de les millores i els reptes del barri a través de les paraules dels seus habitants? Després de sis mesos de debat, formació i treball, aquest abril el grup de veïns i veïnes que han participat a la iniciativa presentaran els primers vídeos resultants del projecte. 

 

La projecció tindrà lloc el dijous 20 d’abril, a les 19 h, a la Sala Pepita Casanellas, que forma part del Centre Cïvic Casa del Rellotge. L’activitat, que és d’entrada lliure, també servirà per presentar el conjunt del projecte. Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç

Activitats relacionades