52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tallers de cuina per sorprendre aquest Nadal

Diversos centres cívics
Fins a final d'any
  • Gastronomia
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Dels plats més clàssics als més innovadors

Cassoles i olles que fumegen, aromes delicioses provinents de la cuina, fogons encesos de fa dies, el forn que no para, el rebost a vessar... Les celebracions nadalenques reuneixen família i amics al voltant de la taula. Cuines i menjadors esdevenen els centres neuràlgics de la llar per uns dies.

Si sou dels que no us fa mai mandra entrar a la cuina, dels qui gaudiu remenant salses, preparant un bon rostit, que sempre esteu pensant en la manera d’innovar certes receptes, no us perdeu els tallers intensius, seminaris i monogràfics gastronòmics de desembre. Aperitius, canelons, escudelles, pollastres, torrons o tortells... tot té cabuda a les nostres cuines!

Les festes no serien res sense les reunions familiars al voltant de la taula i cal estar preparat. Des del CC Navas ens fan posar el davantal i proposen un seguit d’aperitius, canapès i entrants, un especial de canelons gourmet (qui es pot resistir si vénen farcits de foie, confit d’ànec o brandada de bacallà?), tres sessions completes amb el xef Diego Molina d’entrants freds i calents, plats de carn, peix, marisc i postres, una sessió de tortell de Reis i galetes de Nadal i fins i tot un monogràfic per aprendre a decorar la taula. I sí, també han previst un seminari amb la nutricionista Mercè Homar per tal que els àpats de les festes no ens passin factura! Trieu i remeneu entre totes les opcions.

Al CC Vil·la Florida podreu aprendre a elaborar el foie casolà, aperitius de totes menes, canelons de rostit tradicionals o fins i tot de verdures per sorprendre tothom per Sant Esteve, a obsequiar els convidats amb cuina vegetariana d’allò més atractiva i ben gustosa o fins i tot a satisfer els més llaminers amb uns dolços com els mantecados, les rosquilles de vi i matafaluga o uns bombons de xocolata per a llepar-se els dits! Mireu, mireu quants cursos hi ha!

La cuina del CC El Sortidor ja fa dies que té a punt les olles i cassoles tot esperant els tallers dedicats a la gastronomia nadalenca. Des del Poble-sec ens proposen omplir la taula de coloraines amb aperitius ben creatius, seguit del seminari per convertir-vos en autèntics experts del menú tradicional d’escudella i carn d’olla, un intensiu dedicat a la cuina vegana de Nadal i fins i tot podem aprendre-hi a elaborar alguns mocktails, els còctels sense alcohol que triomfaran aquests dies.

Bon profit i bones festes!

Activitats relacionades