52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tokyo idols

CC La Sedeta
Dimarts, 11/12/2018
  • Cinema
  • Música
  • Tallers

El film és precedit per un taller gratuït de manga

Rio Hiiragi, una jove icona del pop japonès, és idolatrada per milers d’homes d’entre 35 i 50 anys. Aquests seguidors masculins de mitjana edat es poden arribar a gastar el salari en la seva cantant preferida i d’altres artistes com ella, cada cop més joves. Encara que aquestes estrelles no destaquin per la seva qualitat artística, ells es converteixen en els seus fans més incondicionals, només pel fet de ser joves, innocents i inabastables.

Dirigit per Kyoko Miyake (Chiba, Japó, 1976), Tokyo Idols explora un fenomen cultural impulsat per una obsessió per la sexualitat femenina jove i la creixent desconnexió entre homes i dones en certes societats hipermodernes. El llargmetratge, filmat l’any 2017, va estrenar-se al Festival de cinema Sundance del mateix any.

El documental, que s’ha pogut veure dins el circuit Barcelona Districte Cultural al CC Besòs i al CC Albareda, arriba ara al CC La Sedeta (11/12 – 19.00 h). Per tal de preparar el viatge cap al Japó, el centre organitza prèviament un taller de manga (11/12 – 17.30 h), obert a tothom i gratuït, d’una hora i mitja de durada. Podreu aprendre a crear diversos personatges dirigits pel professor Samuel Delgado de l’acadèmia gracienca Taure. Cal inscripció prèvia.

Si voleu conèixer més el fenomen sobre les descrites per a moltes persones com geishes modernes, no us perdeu aquest documental de mirada clarament feminista.

Activitats relacionades