52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna el Festival Mutis!

Diversos centres cívics
Del 15 al 19 de març
 • Teatre

El Festival de Teatre Independent de Barcelona se celebra a diversos equipaments

El Mutis és una mostra de teatre independent que té l’objectiu de presentar propostes teatrals emergents i arriscades i de crear un clima d’intercanvi, reflexions i celebracions. El festival vol promoure espectacles que sigui incisius, frescos, accessibles i transversals, que tinguin coses a dir i que promoguin el pensament crític. 

 

Del 15 al 19 de març, la vuitena edició del Mutis proposa una sèrie d’espectacles que es divideixen en seccions: la Secció Independent, la Secció Emergent, la Secció Complementària i la Secció Paral·lela. Les obres es representaran en espais de tota la ciutat, i diversos centres cívics hi participaran. És el cas del Centre Cívic Drassanes, que acollirà diversos espectacles: el dimecres 15 a les 19 h Miguel Errando representarà Morfenautas; dijous 16 a les 20 h serà el torn de Me estoy dejando crecer el cuervo, del Colectivo Gata Sorda; divendres 17 a les 20.30 h serà el torn de Postales argentinas de Coten Bustillo i Laura Cardinali; i divendres 18 hi haurà doblet: Limones, limones, limones, limones, limones de Sam Steiner i Los niños perdidos de Laila Ripoll. 

 

El divendres 17 i el dissabte 18 també hi participaran altres equipaments. El Centre Cívic La Sagrera – La Barraca acollirà una versió de la Fedra de Racine, una obra d’Éric Emmanuel Schmitt i Salem, d’Álvaro Arribas. A Fabra i Puig, Can Verdaguer es convertirà en l’escenari de Criminal, de Javier Daulte. Si sou de Les Corts, dissabte podeu acostar-vos al Centre Cívic Tomasa Cuevas, seu de tres espectacles: #noLUGAR de Tomás Cabané, LIOR d’Adrián Portillo i Rosita de Misael Sanroque

 

Finalment, el teatre del Centre Cívic Zona Nord també acull diversos espectacles: la performance Donde nacen las sirenas, de Keops Guerrero i Stambolski; l’espectacle de dansa Fólk, a càrrec de la companyia Bàron Rat; i ¿Quién dijo barco? de Yazel Parra

 

A més dels centres cívics, el festival s’escampa per espais com el Club Cronopios, la Sala Porta4 o la llibreria Gigamesh. Es tracta d’una molt bona ocasió per amarar-se de noves tendències teatrals, i podeu consultar el conjunt de la programació al següent enllaç.

Activitats relacionades

 • sant jordi 2018

  Activitats per celebrar la diada del llibre i la rosa

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  De 17 al 27 d'abril
 • ragazzo

  Nova edició amb protagonistes com Giulia Valle Trio, Ragazzo o Roberto G. Alonso

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  De febrer a abril
 • wb. alegria aquí estan los no muertos

  Una exposició col·lectiva sobre distopies inspirades en l’escriptura de William Burroughs

  On:
  Centre Cívic Sant Andreu
  Quan:
  De l'1 de març al 25 d'abril