52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna el MÚSICA>BCN

Diversos centres cívics
Del 10/01 al 26/04/2019
  • Música

La Xarxa de Centres Cívics i l'ESMUC organitzen una nova edició d'aquest cicle de concerts

L'estrena del 2019 porta una novetat important a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona! I és que ens retrobem amb el viatge sonor a través dels segles tot passant pels estils més representatius de la història musical Música>BCN, la que suposa la sisena edició del cicle de concerts.

L'equip pedagògic de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), conjuntament amb la xarxa de Centres Cívics de Barcelona, ha preparat un nou programa de recitals amb la voluntat de continuar donant a conèixer l'evolució del món sonor. Un cop més, la gestora cultural i música Carol Duran és qui portarà la batuta en la presentació de cada actuació i el col·loqui amb els intèrprets després del concert.

Des de principi de gener i fins a finalitzar el cicle al mes d'abril, es podrà gaudir dels concerts, interpretats per alumnes de l'ESMUC, Versonautas (del 10/01 al 15/03), A ritme de jazz (del 17/01 al 25/01), El flamenco i les músiques populars ibèriques i llatinoamericanes (del 31/01 al 12/04), Música i emoció a través del quartet de corda (del 01/02 al 28/02), El canzionere de Petrarca (del 14/02 al 22/04), Música clàssica, teatre i humor (del 21/03 al 29/04) i El batec de les músiques del món (del 04/04 al 26/04).

En aquesta ocasió les set sessions rodaran pel CC Bon Pastor (Sant Andreu), CC Casa Groga (Horta-Guinardó), CC Drassanes (Ciutat Vella) i CC Torre Llobeta (Nou Barris), els quatre equipaments implicats en l'edició 2019 del cicle.

Com sempre, podeu assistir a les audicions sense pagar entrada i no cal fer reserva prèvia, tot i que cal tenir en compte que l'aforament és limitat a la capacitat de les sales de cada equipament. Des d'aquest enllaç (PDF) podeu descarregar el programa complet.

Activitats relacionades