52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna la Mostra dels Cívics

Nau Ivanow
Del 19 al 26 d’abril
  • Teatre

La Nau Ivanow acull quatre obres seleccionades en festivals i cicles dels centres cívics 

Arriba la tercera edició de la Mostra dels Cívics, en què els projectes seleccionats en festivals i cicles de diversos centres cívics de Barcelona es presenten a la Nau Ivanow. La iniciativa va engegar-se l’any 2015 amb l’objectiu que aquest tipus de companyies emergents puguin presentar els seus espectacles en condicions professionals. De moment la Nau Ivanow té establerta una col·laboració amb el Parc-Sandaru, el Centre Cívic Guinardó i la Casa Groga. 

 

Així, del 18 al 26 d’abril la Nau Ivanow acollirà els quatre espectacles següents. Tots els espectacles tenen un cost de 8 € i començaran a les 20.30 h. 

 

19 d’abril: Hi duc de tot, al bolso 

La companyia Aura Teatre presenta l’espectacle guanyador del concurs Estrena’t, en què quatre dones protagonitzen un conjunt d’escenes sobre l’univers femení: hi ha amistat, subtileses i alguna venjança. 

 

21 d’abril: Cuando éramos lemmings 

Heus aquí una tragicomèdia sobre l’evolució humana i la jungla social contemporània. La companyia La Grieta presenta una obra sobre la lluita per la llibertat i l’instint animal que tots portem dins. 

 

24 d’abril: Exèrshit!

L’espectacle guanyador del festival Mostra’t del Parc-Sandaru, dirigit per Patrícia Garrido, és una obra de teatre gestual que parla dels orígens, el rebuig i l’acceptació. A càrrec de la companyia Teatro Al Cuadrado. 

 

26 d’abril: A PALO SECO y la rebelión de las Nancys 

Miquelángel Flores dirigeix un espectacle sobre dues dones molt semblants i alhora molt diferents, Àgata i Remi, i sobre la seva concepció de l’amor. Protagonitzat per Maria Lesmes i Gema Martínez. 

 

Activitats relacionades