52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna la Setmana de Nassos

CC Casa Groga
Fins al 27/12/2018
  • Ciències socials
  • Divulgació
  • Familiar
  • Fotografia
  • Tallers

Visualitza la salut mental i l'exclusió social

Comença la setmana més solidària de tot l'any al CC Casa Groga amb tallers i espectacles per a totes les edats. La setena edició de les jornades organitzades en col·laboració entre el centre de Sant Genís dels Agudells i Cooperació del districte d'Horta-Guinardó esdevé un espai de reflexió entorn la salut mental i l'exclusió social.

Som Via, l'entitat social sense ànim de lucre orientada a donar suport a persones amb risc d'exclusió social, exposa entre el 4 i el 27 de desembre al centre. A través de les fotografies de la mostra donen a conèixer els diversos projectes i programes en què treballa l'entitat com Ments despertes, dedicat a la normalització de la malaltia mental.

La Xarxa BCN Antirumors proposa el taller de creació audiovisual d'un espot, ideat i realitzat col·lectivament a partir de la reflexió crítica entorn els estereotips i rumors que dificulten la convivència intercultural. Es portarà a terme el matí del dijous 13 de desembre.

El diumenge següent, 16 de desembre a les 12.30 h, podrem gaudir en família de les aventures dels Músics de Bremen. Als quatre protagonistes del conegut conte escrit pels germans Grimm, el gat, el gos, l'ase i el gall els arriba la notícia del càsting per formar part de la Banda Municipal de Bremen. No s'ho pensen dos cops i s'afanyen a preparar-se. Però pel camí es toparan amb un furtiu que els vol fer la pell... La companyia POT teatre ens explica el final de la història a ritme de rock&roll!

Activitats relacionades