52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

VI trobada d'energies comunitàries a la franja del Besòs

CC Baró de Viver, CC Bon Pastor i CC Trinitat Vella
Del 21 al 30/03/2019
  • Divulgació
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Música
  • Tallers

Quin paper juguem els equipaments de proximitat?

Diversos equipaments i espais dels barris de Baró de Viver, la Trinitat Vella i el Bon Pastor del districte de Sant Andreu són l'escenari on transcorreran les VI Trobada d'Energies Comunitàries entre el 21 i el 30 de març.

En aquesta sisena edició, el debat pivotarà al voltant del paper que desenvolupen els equipaments de proximitat com a motor de l'acció comunitària, des de l'educació i la cultura, contra l'exclusió i per la cohesió social de la societat diversa. Entre les moltes conferències, debats, diàlegs, dinars, espectacles, tallers, fires i espais d'intercanvi que tindran lloc a la franja del Besòs, destaca la programació dels tres centres de la zona: CC Baró de Viver, CC Bon Pastor i CC Trinitat Vella.

Els barris de Barcelona estan plens d'iniciatives comunitàries: de veïnes i veïns que es troben i s'organitzen amb finalitats molt diverses i que omplen de vida i d'oportunitats les biblioteques, els casals, els centres cívics, les escoles... Una oportunitat per conèixer, reconèixer i connectar totes aquestes iniciatives, els projectes comunitaris i les persones que els fan possibles.

Consulteu el programa complet (PDF) i participeu-hi! Entrada lliure amb inscripció prèvia.

Activitats relacionades