52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

X cicle de música religiosa de Sarrià – Sant Gervasi

CC Pere Pruna
21, 22 i 29/03/2019
  • Música

El CC Pere Pruna s'omple de música sacra

El CC Pere Pruna, ubicat dins una antiga capella que conserva els set preciosos vitralls d’escenes bíbliques i els àngels pintats a les voltes de l’edifici mitjançant la tècnica del fresc, és l’espai ideal per acollir el Cicle de Música Religiosa de Sarrià – Sant Gervasi.

Com cada mes de març des de fa ja deu edicions, a l’equipament de Sarrià – Sant Gervasi s'hi poden sentir fins a tres concerts amb la música religiosa com a fil conductor. Les activitats s’organitzen conjuntament entre el CC Pere Pruna i el cor de cambra Dyapason, amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

El cicle s’inicia el dijous 21 a les 20.00 h amb el concert a quatre mans del Nexus Piano Duo format per la Mireia Fornella i en Joan Miquel Hernández. El duet de músics interpretaran la versió que Carl Czerny (1791-1857) va fer del Rèquiem de W. A. Mozart.

L’endemà, també a les 20.00 h, la càlida veu del tenor Marc Sala i acompanyada per les notes de la pianista Viviana Salisi ompliran les parets de l’antiga capella amb un seguit de cants espirituals dels segles XVIII, XIX i XX.

Com habitualment, el concert del cor de cambra Dyapason tancarà el cicle. Dirigit per en Teodor Roure i acompanyat pel pianista Lluís Roselló, interpretant obres de Bach, Schubert i Bonet, entre més compositors. Això serà el divendres 29 de març a les 20.00 h.

Els tres concerts són gratuïts i no cal reservar entrada.

Activitats relacionades