Esteu aquí

Música►BCN

Continuem el viatge sonor a través dels segles amb nous concerts que ens proposen un recorregut pels estils més representatius de la història de la música: del jazz a la música clàssica, del flamenco a la música antiga, de la música negra a les músiques de la Mediterrània.

Uns concerts propers i comentats, en què públic i músics de l’Escola Superior de Música de Catalunya – ESMUC interactuen  en un ambient que ens transporta tant als salons burgesos del segle xix com a un tablao o a una sala de concerts, i que, en definitiva, ens acosten al context en què la música va ser composta i ens conviden a sentir-la amb la passió que va despertar a cada moment.

Amb el quart cicle de MÚSICA BCN tornarem a viure la música des de dins, ens deixarem endur per les històries i les emocions que amaga i desgranarem els secrets més curiosos i atractius d’obres d’estils ben diferents. 

Hi esteu tots convidats!

 

 

Música►BCN és un cicle de concerts organitzat per la xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya – ESMUC.

Els concerts, presentats per la gestora cultural i música Carol Duran, han estat dissenyats per Iban Beltran i l’equip pedagògic de l’ESMUC.

En aquests concerts participen graduats del programa Alumni de l’Esmuc juntament amb estudiants, amb l’objectiu d’incorpar a la formació acadèmica experiències assimilades a la professionalització.

Descarregueu el programa en pdf: 

Si voleu rebre més informació sobre el cicle Música►BCN, podeu deixar-nos les dades en aquest formulari.

 

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES ALS CONCERTS

El cicle es complementarà amb la programació de diverses activitats, com ara visites al Museu de la Música, i l’assistència a assajos i concerts a L’Auditori.

Més informació i inscripcions en línia al web barcelona.cat/centrescivics