52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Música BCN

Viatge sonor per la història de la Música

  • Projecte
  • Activitats
  • Calendari

Continuem el viatge sonor a través dels segles amb nous concerts que ens proposen un recorregut pels estils més representatius de la història de la música: del jazz a la música clàssica, del flamenco a la música antiga, de la música negra a les músiques de la Mediterrània.
Uns concerts propers i comentats, en què públic i músics de l’Escola Superior de Música de Catalunya – ESMUC interactuen  en un ambient que ens transporta tant als salons burgesos del segle xix com a un tablao o a una sala de concerts, i que, en definitiva, ens acosten al context en què la música va ser composta i ens conviden a sentir-la amb la passió que va despertar a cada moment.
Amb el quart cicle de MÚSICA BCN tornarem a viure la música des de dins, ens deixarem endur per les històries i les emocions que amaga i desgranarem els secrets més curiosos i atractius d’obres d’estils ben diferents. 
Hi esteu tots convidats!
 
 
Música►BCN és un cicle de concerts organitzat per la xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya – ESMUC.
Els concerts, presentats per la gestora cultural i música Carol Duran, han estat dissenyats per Iban Beltran i l’equip pedagògic de l’ESMUC.
En aquests concerts participen graduats del programa Alumni de l’Esmuc juntament amb estudiants, amb l’objectiu d’incorpar a la formació acadèmica experiències assimilades a la professionalització.

Ex. 21/06/2018
Ex. 21/06/2018
  • Aquesta setmana
  • La setmana vinent
  • Totes les dates
  • Activitats passades