Beques

Consulta les nostres Beques d'escriptura Montserrat Roig

Beca a la Creació Literària Emili Teixidor

L’editorial Columna, de Grup 62, convoca la Beca a la Creació Literària Emili Teixidor. Amb l’objectiu de recordar el nom de l’escriptor català, mort el 2012, aquesta beca té l’objectiu de promoure, mitjançant un ajut econòmic i la publicació del llibre, escriptors inèdits en llengua catalana. Els sol·licitants de la beca, per tant, no poden haver publicat cap llibre amb anterioritat.

Més informació

 

Ajuts a la creació literària de la Institució de les Lletres Catalanes

La Institució de les Lletres Catalanes atorga subvencions a l’activitat literària, editorial i d’investigació en llengua catalana. Aquestes ajudes van destinades a propostes de creació de qualsevol gènere literari, de traducció al català d’obres rellevants i escrites originalment en altres llengües i d’estudi, edició i promoció de la literatura catalana.

Més informació

 

Ajuts de l'Institut Ramon Llull

L’Institut Ramon Llull és un organisme públic que promou a l'exterior els estudis de llengua i cultura catalanes en l'àmbit acadèmic, la traducció de literatura i pensament escrits en català, i la producció cultural catalana. Té una àmplia oferta d’ajuts a la mobilitat, promoció o traducció d’escriptors. 

Més informació