Convocatòria oberta Beques Barcelona Literatura

Convocatòria oberta Beques Barcelona Literatura

 

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), dins el programa de Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO torna a presentar per tercer any consecutiu la convocatòria de les Beques d’Escriptura Montserrat Roig, i posa en marxa per primera vegada les noves beques Carme Montoriol d’ajut a la creació dramatúrgica.

 

A partir del 23 de novembre, i fins el 21 de desembre de 2018, tots aquells escriptors i dramaturgs que ho desitgin, podran enviar una sol·licitud i optar a les 20 beques (4 en el cas de les beques de dramatúrgia) dotades amb 3.000€, durant dos mesos i en un espai emblemàtic de la ciutat.

 

Els espais de treball de les Montserrat Roig seran el MUHBA Vil·la Joana-Casa Verdaguer de la Literatura, el Museu Picasso, la Biblioteca de Catalunya, la Reial Acadèmia de Bones Lletres, l’Arxiu Històric de Barcelona, el Castell de Montjuïc, el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, la Fundació Joan Miró, la Biblioteca de Nou Barris i la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

 

Pel que fa als espais de les Beques Carme Montoriol: l’Escenari Joan Brossa, la Nau Ivanow, la Sala Beckett i el Teatre Tantarantana, tots ells equipaments teatrals de la xarxa de Fàbriques de Creació.

 

En aquest enllaç trobareu les bases i els formularis de les beques