Literal 2018

Literal 2018

 

De l’11 al 13 de maig tindrà lloc a la Fabra i Coats de Sant Andreu la quarta edició de Literal, la fira d’idees i llibres radicals on s’ajunten editorials, llibreries, autors i lectors per compartir, discutir i somiar sobre el món en què vivim i com transformar-lo.

Coincidint amb el 50è aniversari del maig del 68, el Literal d’aquest any es fa seu el lema ‘Sota les llambordes, la platja’ i el subsitueix pel de ‘Sota les llambordes, els llibres”. En aquesta línia de pensament crític, radical i transformador, la fira comptarà, entre d’altres, amb la presència d’Elaine Brown (expresidenta del Black Panther Party americà), Camila Cienfuegos (exguerrillera de les FARC) o l’obertura de la fira amb l’últim espectacle de Leo Bassi, “El último bufón”.

A més a més, recitals de poesia, exposicions, tallers, un espai dedicat als més petits, música en directe i la presència de més de 80 editorials i llibreries.

L’edició del 2017 va comptar amb la participació de 65 editorials, llibreries i biblioteques i va ser visitada per més de 15.000 persones. Aquest any, la previsió és que es torni a superar.

Més informació