Dones. Una selecció d'artistes, pintores i escultores que mostren el millor que s'està fent avui dia en el camp de la figuració contemporània.

El dijous 8 de Març, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el MEAMpresenta una exposició d’artistes, pintores i escultores, espanyoles, que mostren el millor que s’està fent avui dia en el camp de la figuració contemporània. El MEAM ha realitzat una selecció, entre la notable producció actual, per presentar les últimes obres que les dones han realitzat i estan realitzant en les arts plàstiques.

L’exposició inclou obres de 26 pintores i 12 escultores, totes elles d’un elevat nivell de qualitat, entre les quals destaca una obra inèdita de Lita Cabellut (‘Trilogy of Truth’) cedida especialment per a l’exposició.

Tant el dia de la inauguració com durant els mesos que estigui oberta l’exposició, es realitzaran activitats paral·leles, com a tallers, workshops i jornades entorn de la importància cada vegada més rellevant de la dona en la societat i concretament al món de la cultura i de l’art contemporani.

Les artistes que participaran en l’exposició són: Cortés Antequera, Marta de Olano, Macu Jordá, Carmen Mansilla,  Arantzazu Martínez, Laura Rios, Virginia Bersabé, Amaya Corbacho, Irene Cuadrado, Miriam Escofet, Leonor Solans, Julia Santa Olalla, Sofia Zuluaga, Olga Esther, Marta Zapirain, Natalia Nombela, Almudena Mahiques, Isabel Garmon, Susana Ragel, Rosa Diaz, Laura Cameo, Margarita Cuesta, Josefa Medina, Lita Cabellut, Soledad Fernández, Teresa Guerrero, MerJiménez, Patricia Riveras, Ana Rosenzweig, Cristina Sintes, Laia Pla, Rebeca Sánchez, Marta Moreu, María Iglesias Carbonell, Nuria Torres i Marta Solsona

Horaris


El dijous 8 de Març, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el MEAM presenta una exposició d'artistes, pintores i escultores, espanyoles, que mostren el millor que s'està fent avui dia en el camp de la figuració contemporània. El MEAM ha realitzat una selecció, entre la notable producció actual, per presentar les últimes obres que les dones han realitzat i estan realitzant en les arts plàstiques.

L'exposició inclou obres de 26 pintores i 12 escultores, totes elles d'un elevat nivell de qualitat, entre les quals destaca una obra inèdita de Lita Cabellut cedida especialment per a l'exposició.

Les pintores representades són:

Maria José Cortés Antequera, Marta de Olano, Macu Jordá, Carmen Mansilla, Arantzazu Martínez, Laura Rios, Virginia Bersabé, Amaya Corbacho, Irene Cuadrado, Miriam Escofet, Leonor Solans, Julia Santa Olalla, Sofía Zuluaga, Olga Esther, Marta Zapirain, Natalia Nombela, Almudena Mahiques, Isabel Garmon, Susana Ragel, Rosa Diaz, Laura Cameo, Margarita Cuesta, Josefa Medina, Lita Cabellut i una menció especial per a Soledad Fernández. Entre les escultores, participen Teresa Guerrero, Mer Jiménez, Patricia Riveras, Ana Rosenzweig, Cristina Sintes, Laia Pla, Rebeca Sánchez, Marta Moreu, María Iglesias Carbonell, Nuria Torras i Marta Solsona.

Museu Europeu d'Art Modern

Adreça:
C Barra de Ferro, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona