Esteu aquí

Es desmantella un nou punt de venda de drogues al Raval

divendres, 10 novembre, 2017 - 13:18

La Guàrdia Urbana va desplegar ahir al vespre un dispositiu policial en un local situat en els baixos del número 9 del carrer Vistalegre, al barri del Raval, que va permetre desactivar un punt de venda de drogues.

Agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat Territorial de Ciutat Vella de la Guàrdia Urbana van detenir dues persones a l’interior del local com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de drogues.

A l’interior del pis, que s’ha comprovat que estava habilitat pel consum i distribució de drogues, s’han decomissat diverses quantitats de substàncies estupefaents, diners en efectiu, aparells electrònics i diferent documentació.

La Guàrdia Urbana, que manté oberta l’operació i no descarta més detencions, va iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per tal de poder comprovar i recollir el màxim d’indicis per certificar que s’estava cometent tràfic de drogues en aquest punt.

28 entrades i 35 detinguts des de principis d’any 

Des de principis d’any, tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra, mantenen dispositius de seguretat a la zona del Raval. Des de principis d’aquest any, s’han realitzat 28 entrades en diferents pisos en el barri del Raval i s’han detingut 35 persones relacionades amb la venda de drogues.

Els cossos de seguretat han reforçat les accions de prevenció i dissuasió amb increment de patrulles uniformades a la zona i les accions relacionals i de devolució de la informació al veïnat i al teixit associatiu. Finalment, també s’ha intensificat la pro activitat i relació amb jutjats per conscienciar de les problemàtiques associades, molèsties provocades i necessitat d’accelerar algunes investigacions.